ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Japanese Hot Pots: Comforting One-Pot Meals [A Cookbook]

دانلود کتاب دیگ داغ ژاپنی: غذای یک دیگ راحت [یک کتاب آشپزی]

Japanese Hot Pots: Comforting One-Pot Meals [A Cookbook]

مشخصات کتاب

Japanese Hot Pots: Comforting One-Pot Meals [A Cookbook]

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781607741312, 1607741318 
ناشر: Ten Speed Press 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 26 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 33,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Japanese Hot Pots: Comforting One-Pot Meals [A Cookbook] به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دیگ داغ ژاپنی: غذای یک دیگ راحت [یک کتاب آشپزی] نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دیگ داغ ژاپنی: غذای یک دیگ راحت [یک کتاب آشپزی]

سرآشپز تاداشی اونو و روزنامه‌نگار غذا، هریس سالات، با غذاهای گرم‌کننده شکم از همه گوشه‌های ژاپن، این سنت عمومی غذا خوردن را برای آشپزهای خانگی آمریکایی ابهام زدایی می‌کنند. این غذاهای کلاسیک یک گلدانی با استفاده از آبگوشت های خوش طعم و مواد سالم و آسان یافتنی مانند غذاهای دریایی، مرغ، سبزیجات، ریشه، قارچ و رشته فرنگی، به کمترین آشفتگی و آماده سازی نیاز دارند و تجهیزات خاصی ندارند – ساده و سریع هستند. دستور العمل هایی برای پختن روی اجاق گاز یا مشعل قابل حمل کنار میز، مانند آنچه در ژاپن انجام می دهند. غذای سالم و لذیذ ژاپنی، پخت و پز در قابلمه داغ، میل همگانی برای بخارپز کردن، غذاهای لذت بخش و دلچسب را که تمام خانواده می توانند از آن لذت ببرند، برآورده می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Chef Tadashi Ono and food journalist Harris Salat demystify this communal eating tradition for American home cooks with belly-warming dishes from all corners of Japan. Using savory broths and healthy, easy-to-find ingredients such as seafood, poultry, greens, roots, mushrooms, and noodles, these classic one-pot dishes require minimal fuss and preparation, and no special equipment—they're simple, fast recipes to whip up either on the stove or on a tableside portable burner, like they do in Japan. Wholesome, delicious Japanese comfort food, hot pot cooking satisfies the universal desire for steaming, gratifying and hearty meals the whole family can enjoy.



فهرست مطالب

Introduction --
The basics --
Basic recipes --
Vegetables and tofu --
Fish and other seafood --
Chicken and duck --
Beef, pork, lamb, and venison --
Resources.




نظرات کاربران