ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Structure of Dairy Products

دانلود کتاب ساختار محصولات لبنی

Structure of Dairy Products

مشخصات کتاب

Structure of Dairy Products

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781405129756, 1405129751 
ناشر: John Wiley & Sons 
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 310 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 15 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Structure of Dairy Products به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ساختار محصولات لبنی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ساختار محصولات لبنی

این کتاب راهنمای جامعی برای انتخاب و کاربردهای مس و آلیاژهای مس است که یکی از بزرگترین و متنوع ترین خانواده های مواد مهندسی را تشکیل می دهند. این کتابچه راهنمای شامل تمام اطلاعات ضروری موجود در سری 20 جلدی ASM Handbook و همچنین اطلاعات مرجع و داده های مهم از طیف گسترده ای از انتشارات ASM و منابع صنعتی است. این کتاب علاوه بر داده‌های خواص گسترده برای محصولات فرفورژه، ریخته‌گری و پودر متالورژی، اطلاعات عملی در مورد ریخته‌گری، شکل‌دهی، اتصال، ماشین‌کاری و تکمیل آلیاژهای مس ارائه می‌دهد. اصول متالورژی فیزیکی، از جمله روابط بین عملیات حرارتی، ساختار و خواص نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد. مشخصات مس و آلیاژهای آن به صورت جدولی مفید ارجاع داده شده است. پیشرفت‌های اخیر آلیاژ مانند آلیاژهای ماشین‌کاری آزاد کم سرب، آلیاژهای با استحکام بالا با مقاومت در برابر خوردگی در محیط‌های داغ «ترش» و مواد بسته‌بندی الکترونیکی با رسانایی بالا از نظر حرارتی نیز بررسی می‌شوند.
محتوا:
ماده جلویی
مقدمه
فهرست مطالب
جدول نمودارهای تعاملی  (841) جدول نمودارهای فاز تعاملی  (88) متالورژی، آلیاژها و کاربردها
> 1. مقدمه و بررسی اجمالی
2. صنعت مس: وقوع، بازیابی و مصرف
3. نامگذاری استاندارد برای مس و آلیاژهای مس و مس فرفورژه و ریخته گری
4. متالورژی فیزیکی: عملیات حرارتی، ساختار، و خواص
5. مس فرفورژه و آلیاژهای مس
6. مس ریخته گری و آلیاژهای مس
7. متالورژی پودر مس و آلیاژهای مس
8. شکل آلیاژهای حافظه دار و مواد کامپوزیت
9. مس و پوشش های آلیاژ مس
10. کاربردها
ساخت و تکمیل
11. ذوب و ریخته گری
12. شکل دهی
13. آهنگری و اکستروژن
14. پردازش متالورژی پودر
15 عملیات حرارتی
16. ماشینکاری
17. جوشکاری
18. لحیم کاری، لحیم کاری و چسبندگی
19. مهندسی سطح
متالوگرافی، ریزساختارها و نمودارهای فاز
20. متالوگرافی و ریزساختارهای مس و آلیاژهای مس
21. متالوگرافی و ریزساختارهای آلیاژهای بریلیم - مس
22. ساختارهای انجماد شمش‌های آلیاژ مس
23. نمودارهای فاز
خواص مهندسی و ویژگی‌های خدمات br> 24. رفتار خوردگی
25. ترک خوردگی تنش خوردگی
26. اثر دما بر خواص
27. خواص خستگی
28. خواص مس خالص
29. خواص مس فرفورژه و آلیاژهای مس
30. خواص آلیاژهای مس ریختگی
پیوست
موضوع فهرست
فهرست آلیاژ


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book is a comprehensive guide to the selection and applications of copper and copper alloys, which constitute one of the largest and most diverse families of engineering materials. The handbook includes all of the essential information contained in the 20-volume ASM Handbook series, as well as important reference information and data from a wide variety of ASM publications and industry sources. In addition to extensive property data for wrought, cast, and powder-metallurgy products, this book provides practical information on the casting, forming, joining, machining, and finishing of copper alloys. The principles of physical metallurgy, including the relationships among heat treatment, structure, and properties, are also examined. Specifications for copper and its alloys are cross referenced in useful tabular form. Recent alloy developments such as low-lead free-machining alloys, high-strength alloys with resistance to corrosion in hot "sour" environments, and thermally stable, high-conductivity electronic packaging materials, are also reviewed.
Content:
• Front Matter
• Preface
• Table of Contents
• Interactive Graphs Table  (841) • Interactive Phase Diagrams Table  (88) •Metallurgy, Alloys, and Applications
1. Introduction and Overview
2. The Copper Industry: Occurrence, Recovery, and Consumption
3. Standard Designations for Wrought and Cast Copper and Copper Alloys
4. Physical Metallurgy: Heat Treatment, Structure, and Properties
5. Wrought Copper and Copper Alloys
6. Cast Copper and Copper Alloys
7. Powder Metallurgy Copper and Copper Alloys
8. Shape Memory Alloys and Composite Materials
9. Copper and Copper Alloy Coatings
10. Applications
•Fabrication and Finishing
11. Melting and Casting
12. Forming
13. Forging and Extrusion
14. Powder Metallurgy Processing
15. Heat Treating
16. Machining
17. Welding
18. Brazing, Soldering, and Adhesive Bonding
19. Surface Engineering
•Metallography, Microstructures, and Phase Diagrams
20. Metallography and Microstructures of Copper and Copper Alloys
21. Metallography and Microstructures of Beryllium-Copper Alloys
22. Solidification Structures of Copper Alloy Ingots
• 23. Phase Diagrams
•Engineering Properties and Service Characteristics
24. Corrosion Behavior
25. Stress-Corrosion Cracking
26. Effect of Temperature on Properties
27. Fatigue Properties
28. Properties of Pure Copper
29. Properties of Wrought Copper and Copper Alloys
30. Properties of Cast Copper Alloys
Appendix
Subject Index
Alloy Index



فهرست مطالب

fmatter.pdf......Page 1
1 Overview of Microscopical Approaches......Page 15
2 Instrumental Techniques for Sample......Page 31
3 Microstructure of Milk Components......Page 73
4 Microstructure of Dairy Fat Products......Page 86
5 Microstructure of Concentrated and Dried......Page 118
6 Structure of Fermented Milks......Page 148
7 Microstructure of Natural Cheeses......Page 188
8 Processed Cheese and Cheese Analogues......Page 228
9 Microstructure of Frozen and Dairy-Based......Page 254
10 The Microscope in Troubleshooting......Page 276
index.pdf......Page 295




نظرات کاربران