ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Heart of the Artichoke and Other Kitchen Journeys

دانلود کتاب قلب کنگر فرنگی و دیگر سفرهای آشپزخانه

Heart of the Artichoke and Other Kitchen Journeys

مشخصات کتاب

Heart of the Artichoke and Other Kitchen Journeys

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781579657338 
ناشر: Artisan 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 17 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 19


در صورت تبدیل فایل کتاب Heart of the Artichoke and Other Kitchen Journeys به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب قلب کنگر فرنگی و دیگر سفرهای آشپزخانه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب قلب کنگر فرنگی و دیگر سفرهای آشپزخانه



دستور پختی از یک آشپزخانه بسیار کوچک توسط مردی با استعداد بسیار بالا.
هیچ کس بهتر از دیوید تانیس، یکی از اصلی ترین صداهای آشپزی آمریکایی، مانترای امروزی "در فصل غذای واقعی بخورید" را تجسم نمی کند. برای بیش از یک ربع قرن، تانیس سرآشپز پیشگامانه Chez Panisse، در برکلی، کالیفرنیا بوده است، جایی که منو تنها شامل یک وعده غذایی کامل است که هر شب تغییر می کند. دستور العمل های تانیس ساده و در عین حال پیچیده هستند، آماده سازی ساده اما در بشقاب چشمگیر هستند.
تانیس این کتاب آشپزی روح‌انگیز و سرگرم‌کننده را با آیین‌های غذایی خصوصی خود باز می‌کند، آن خوراکی‌ها - پنکیک هالاپینو، لوبیا روی نان تست، پاستا برای یک نفر - برای زمانی که تنها در آشپزخانه هستید و هیچ کس دیگری نمی‌توانید راضی کردن سپس او با بیست منوی بی نظیر (پنج تا در هر فصل) که چهار تا شش منو سرو می کند دنبال می کند. هر کدام خواننده را به مکان های دور و دراز می برد. و برای مناسبت های باشکوه، زمانی برای جمع شدن کل قبیله دور میز، تانیس ارائه می دهد...


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Recipes from a very small kitchen by a man with a very large talent.
Nobody better embodies the present-day mantra "Eat real food in season" than David Tanis, one of the most original voices in American cooking. For more than a quarter-century, Tanis has been the chef at the groundbreaking Chez Panisse, in Berkeley, California, where the menu consists solely of a single perfect meal that changes each evening. Tanis's recipes are down-to-earth yet sophisticated, simple to prepare but impressive on the plate.
Tanis opens this soulful, fun-to-read cookbook with his own private food rituals, those treats—jalapeño pancakes, beans on toast, pasta for one—for when you are on your own in the kitchen with no one else to satisfy. Then he follows with twenty incomparable menus (five per season) that serve four to six. Each transports the reader to places far and wide. And for grand occasions, a time for the whole tribe to gather around the table, Tanis delivers...





نظرات کاربران