دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Taubes. Gary
سری:
ISBN (شابک) : 9780307267948, 0307267946
ناشر: Knopf Doubleday Publishing Group
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : AZW3 (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب کالری خوب، کالری بد: رژیم غذایی، سلامت و تناسب اندام، پزشکی، طب کار و صنعتی، آمادگی جسمانی - جنبه های سلامتی، علم، کتاب های الکترونیکی، آمادگی جسمانی - جنبه های سلامت
در صورت تبدیل فایل کتاب Good Calories, Bad Calories به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کالری خوب، کالری بد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
برای دههها به ما آموختهاند که چربی برای ما مضر است، کربوهیدراتها بهتر است، و کلید وزن سالم خوردن کمتر و ورزش بیشتر است. با این حال، با وجود این توصیه، ما شاهد اپیدمی های بی سابقه چاقی و دیابت بوده ایم. Taubes استدلال می کند که مشکل در کربوهیدرات های تصفیه شده، مانند آرد سفید، نشاسته های آسان هضم شده و قندها نهفته است و کلید سلامتی، نوع کالری است که ما دریافت می کنیم، نه تعداد آنها. در این کتاب پیشگامانه، گری تاوبز، نویسنده علمی برنده جایزه، به ما نشان می دهد که تقریباً هر چیزی که در مورد ماهیت یک رژیم غذایی سالم باور داریم اشتباه است. از نسخه شومیز تجارت.
For decades we have been taught that fat is bad for us, carbohydrates better, and that the key to a healthy weight is eating less and exercising more. Yet despite this advice, we have seen unprecedented epidemics of obesity and diabetes. Taubes argues that the problem lies in refined carbohydrates, like white flour, easily digested starches, and sugars, and that the key to good health is the kind of calories we take in, not the number. In this groundbreaking book, award-winning science writer Gary Taubes shows us that almost everything we believe about the nature of a healthy diet is wrong. From the Trade Paperback edition.