ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Good Calories, Bad Calories

دانلود کتاب کالری خوب، کالری بد

Good Calories, Bad Calories

مشخصات کتاب

Good Calories, Bad Calories

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780307267948, 0307267946 
ناشر: Knopf Doubleday Publishing Group 
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : AZW3 (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب کالری خوب، کالری بد: رژیم غذایی، سلامت و تناسب اندام، پزشکی، طب کار و صنعتی، آمادگی جسمانی - جنبه های سلامتی، علم، کتاب های الکترونیکی، آمادگی جسمانی - جنبه های سلامت



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Good Calories, Bad Calories به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کالری خوب، کالری بد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کالری خوب، کالری بد

برای دهه‌ها به ما آموخته‌اند که چربی برای ما مضر است، کربوهیدرات‌ها بهتر است، و کلید وزن سالم خوردن کمتر و ورزش بیشتر است. با این حال، با وجود این توصیه، ما شاهد اپیدمی های بی سابقه چاقی و دیابت بوده ایم. Taubes استدلال می کند که مشکل در کربوهیدرات های تصفیه شده، مانند آرد سفید، نشاسته های آسان هضم شده و قندها نهفته است و کلید سلامتی، نوع کالری است که ما دریافت می کنیم، نه تعداد آنها. در این کتاب پیشگامانه، گری تاوبز، نویسنده علمی برنده جایزه، به ما نشان می دهد که تقریباً هر چیزی که در مورد ماهیت یک رژیم غذایی سالم باور داریم اشتباه است. از نسخه شومیز تجارت.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

For decades we have been taught that fat is bad for us, carbohydrates better, and that the key to a healthy weight is eating less and exercising more. Yet despite this advice, we have seen unprecedented epidemics of obesity and diabetes. Taubes argues that the problem lies in refined carbohydrates, like white flour, easily digested starches, and sugars, and that the key to good health is the kind of calories we take in, not the number. In this groundbreaking book, award-winning science writer Gary Taubes shows us that almost everything we believe about the nature of a healthy diet is wrong. From the Trade Paperback edition.





نظرات کاربران