ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Eating her curries and kway: a cultural history of food in Singapore

دانلود کتاب خوردن کاری و کوای او: تاریخچه فرهنگی غذا در سنگاپور

Eating her curries and kway: a cultural history of food in Singapore

مشخصات کتاب

Eating her curries and kway: a cultural history of food in Singapore

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780252038099, 0252095367 
ناشر: University of Illinois Press 
سال نشر: 2017;2014 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 30,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب خوردن کاری و کوای او: تاریخچه فرهنگی غذا در سنگاپور: عادات غذایی، عادات غذایی - سنگاپور، ترجیحات غذایی، ترجیحات غذایی - سنگاپور، آداب و رسوم، عادات غذایی - سنگاپور، ترجیحات غذایی - سنگاپور، سنگاپور - زندگی اجتماعی و آداب و رسوم، سنگاپور



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 6


در صورت تبدیل فایل کتاب Eating her curries and kway: a cultural history of food in Singapore به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب خوردن کاری و کوای او: تاریخچه فرهنگی غذا در سنگاپور نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب خوردن کاری و کوای او: تاریخچه فرهنگی غذا در سنگاپور

در حالی که غذا خوردن یک تجربه جهانی است، اما برای سنگاپوری ها دارای مفاهیم قوی ملی است. عبارت معروف سنگاپوری-انگلیسی Die die must try چندان مبهم نیست، بلکه بازتابی از طولی است که سنگاپوری ها برای یافتن غذاهای عالی می روند. نیکول تارولویچ در «خوردن کری‌ها و کوی‌هایش» استدلال می‌کند که در جامعه‌ای که در مدت زمان نسبتاً کوتاهی دستخوش تغییرات اساسی شده است، غذا به سنگاپوری‌ها به‌عنوان ارتباطی تلخ با گذشته خدمت می‌کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

While eating is a universal experience, for Singaporeans it carries strong national connotations. The popular Singaporean-English phrase Die die must try is not so much hyperbole as it is a reflection of the lengths that Singaporeans will go to find great dishes. In 'Eating Her Curries and Kway', Nicole Tarulevicz argues that in a society that has undergone substantial change in a relatively short amount of time, food serves Singaporeans as a poignant connection to the past.





نظرات کاربران