دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Tarulevicz. Nicole
سری:
ISBN (شابک) : 9780252038099, 0252095367
ناشر: University of Illinois Press
سال نشر: 2017;2014
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب خوردن کاری و کوای او: تاریخچه فرهنگی غذا در سنگاپور: عادات غذایی، عادات غذایی - سنگاپور، ترجیحات غذایی، ترجیحات غذایی - سنگاپور، آداب و رسوم، عادات غذایی - سنگاپور، ترجیحات غذایی - سنگاپور، سنگاپور - زندگی اجتماعی و آداب و رسوم، سنگاپور
در صورت تبدیل فایل کتاب Eating her curries and kway: a cultural history of food in Singapore به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خوردن کاری و کوای او: تاریخچه فرهنگی غذا در سنگاپور نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در حالی که غذا خوردن یک تجربه جهانی است، اما برای سنگاپوری ها دارای مفاهیم قوی ملی است. عبارت معروف سنگاپوری-انگلیسی Die die must try چندان مبهم نیست، بلکه بازتابی از طولی است که سنگاپوری ها برای یافتن غذاهای عالی می روند. نیکول تارولویچ در «خوردن کریها و کویهایش» استدلال میکند که در جامعهای که در مدت زمان نسبتاً کوتاهی دستخوش تغییرات اساسی شده است، غذا به سنگاپوریها بهعنوان ارتباطی تلخ با گذشته خدمت میکند.
While eating is a universal experience, for Singaporeans it carries strong national connotations. The popular Singaporean-English phrase Die die must try is not so much hyperbole as it is a reflection of the lengths that Singaporeans will go to find great dishes. In 'Eating Her Curries and Kway', Nicole Tarulevicz argues that in a society that has undergone substantial change in a relatively short amount of time, food serves Singaporeans as a poignant connection to the past.