ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Pie!: 100 gorgeously glorious recipes

دانلود کتاب پای!: 100 دستور غذای فوق العاده باشکوه

Pie!: 100 gorgeously glorious recipes

مشخصات کتاب

Pie!: 100 gorgeously glorious recipes

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: 100 Great Recipes 
ISBN (شابک) : 9781472909879, 9781472912008 
ناشر: Bloomsbury Publishing;Absolute 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 25 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 48,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب پای!: 100 دستور غذای فوق العاده باشکوه: پخت و پز -- عمومی، آشپزی و دستور العمل های عمومی، پای،، پخت و پز -- عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Pie!: 100 gorgeously glorious recipes به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پای!: 100 دستور غذای فوق العاده باشکوه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پای!: 100 دستور غذای فوق العاده باشکوه

پوشش دادن؛ HALF TITLE; کپی رایت؛ عنوان؛ فهرست؛ معرفی؛ انواع قنادی; شیرینی آماده; شیرینی فیلو; خودتان شیرینی درست کنید؛ شیرینی شورت; شیرینی شور طعم دار; شیرینی پف دار خشن; شیرینی پف دار طعم دار؛ شیرینی کراست آب داغ; غلتاندن شیرینی و آستر کردن قلع. خنک کردن و استراحت شیرینی؛ پیرایش و تکمیل لبه های شیرینی. لعاب و تزئین شیرینی. پخت کور; شیرینی بدون گلوتن؛ شیرینی شور بدون گلوتن؛ شیرینی شیرین بادام و پولنتا بدون گلوتن؛ استفاده از شیرینی های باقیمانده و تزئینات شیرینی پزی. اهمیت فیلینگ های خنک. در این مجموعه 100 نفره از دستور العمل ها Genevieve Taylor آثار کلاسیک بسیار دوست داشتنی و همچنین بسیاری از خلاقیت های جدید را ارائه می دهد. اینها کیک هایی برای آرامش روح و شادی کام هستند. چه ترد و چه نرم، گرم یا سرد، غذای اصلی یا دسر، در اینجا کیک هایی از سراسر جهان برای وسوسه و راضی کردن وجود دارد. پای - نهایت و بهترین غذای راحتی! با عکاسی جذاب توسط مایک کوپر. فصل ها عبارتند از: پای های مورد علاقه خانواده، پای مقرون به صرفه، پایی برای آخر هفته، پایی در دست، پای شیرین. پای! چهارمین کتاب در.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

COVER; HALF-TITLE; COPYRIGHT; TITLE; CONTENTS; INTRODUCTION; Types of Pastry; Ready-made Pastry; Filo Pastry; Making Your Own Pastry; Shortcrust Pastry; Flavoured Shortcrust Pastry; Rough Puff Pastry; Flavoured Rough Puff Pastry; Hot Water Crust Pastry; Rolling Out the Pastry and Lining Your Tin; Chilling and Resting the Pastry; Trimming and Finishing Pastry Edges; Glazing and Decorating Pastry; Blind-baking; Gluten-free Pastry; Gluten-free Shortcrust Pastry; Gluten-free Almond and Polenta Sweet Pastry; Using up Leftover Pastry and Pastry Trimmings; The Importance of Cooling Fillings.;Pies, both savoury and sweet, are universally adored. In this 100-strong collection of recipes Genevieve Taylor presents much-loved classics as well as many brilliantly original new creations. These are pies to comfort the soul and delight the palate. Whether crispy or soft, hot or cold, main course or dessert, here are pies from all around the globe to tempt and satisfy. Pie - the ultimate and very best comfort food! With mouth-watering photography by Mike Cooper. Chapters are: Family Favourite Pies, Frugal Pies, A Pie for the Weekend, A Pie in the Hand, Sweet Pies. Pie! is the fourth book in.



فهرست مطالب

COVER
HALF-TITLE
COPYRIGHT
TITLE
CONTENTS
INTRODUCTION
Types of Pastry
Ready-made Pastry
Filo Pastry
Making Your Own Pastry
Shortcrust Pastry
Flavoured Shortcrust Pastry
Rough Puff Pastry
Flavoured Rough Puff Pastry
Hot Water Crust Pastry
Rolling Out the Pastry and Lining Your Tin
Chilling and Resting the Pastry
Trimming and Finishing Pastry Edges
Glazing and Decorating Pastry
Blind-baking
Gluten-free Pastry
Gluten-free Shortcrust Pastry
Gluten-free Almond and Polenta Sweet Pastry
Using up Leftover Pastry and Pastry Trimmings
The Importance of Cooling Fillings. Notes on IngredientsA Note About Timings
Oven Temperatures
Storing and Freezing Pies
FAMILY FAVOURITES
Spanakopita (Greek Feta and Spinach Pie)
Potato, Cheese and Green Bean Pie
Creamed Spinach and Goat's Cheese Tart
Trout and Broccoli Pie
Tuna and Sweetcorn Pie with Sweet Potato Top
Salmon en Croutes with Beetroot, Capers and Parsley
Chicken and Mushroom Pot Pie
Chicken, Cavolo Nero and Cheesy Potato Pie
Steak and Ale Pies with Herby Rough Puff Pastry
Shepherd's Pie
Quiche Lorraine
Cottage Pie
Smoked Gammon and Minted Pea Pies
Traditional Pork Pie. Sausage and Cannellini Bean PieParmesan Polenta-topped Bolognese Pie
Curried Lamb Pies
Roast Beef, Sweet Potato and Horseradish Pie
Sausage and Apple Lattice Pie
Pork and Sweet Pepper Empanada
FRUGAL PIES
Puy Lentil and Roast Butternut Squash 'Shepherd's Pies'
Homity Pie
Cauliflower Cheese and Mustard Tarts
Celery and Cheddar Double-crust Pie
Spiced Parsnip Tart
Storecupboard Vegetable Pies
Moroccan Carrot Tart Tatin
Melting Onion Tart
Wild Garlic, Leek and Blue Cheese Quiche
Red Onion Tart Tatin with Sage and Parmesan Pastry
Savoy Cabbage and Hazelnut Strudels. Potato and Smoked Mackerel PieLeftover Chicken Pie
Roast Chicken, Sweet Potato and Mozzarella Tart
Pasta Pie with Tomato, Tuna and Cheese
Spiced Minced Beef and Potato Free-form Pie
Beetroot, Feta, Bacon and Hazelnut Tarts
Leek, Bacon and Cheese Quiche
Swede and Bacon Pie
Turkey, Ham, Spinach and Stilton Pie
WEEKEND PIES
Leek and Gruyère Tarts with Walnut Pastry
Wild Mushroom, Butter Bean and Sherry Pie
Caramelised Red Onion, Cream and Stilton Quiche
Chestnut, Shallot and Mushroom Pie
Camembert and Herb Filo Parcel for Two. Borlotti Bean, Squash, Red Pepper and Chard Pie with Goat's CheeseWatercress and Brie Tart
Red Pepper Pie with Anchovies, Black Olives and Basil
Prawn and Smoked Salmon Tarts
Smoked Haddock and Creamed Spinach Pies
Crab Quiche
Stargazy Pie with Sardines and Samphire
Chicken, White Wine and Tarragon Pie
Ox Cheek, Oyster and Stout Pies
Venison Pie with Port and Redcurrant Jelly
Greek Lamb Filo Pie with Feta and Oregano
Steak and Portobello Mushroom Suet Pudding
Steak, Mushroom and Cannellini Bean Pies with Parmesan Pastry
Rabbit Pie with White Wine and Crème Fraîche
Raised Game Pie.




نظرات کاربران