دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Teoh. Debbie
سری:
ISBN (شابک) : 9789814561945, 9814561940
ناشر: Marshall Cavendish International (Asia) Pte Ltd
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : AZW3 (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 9 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Debbie Teoh's Favourite Recipes به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دستور العمل های مورد علاقه دبی Teoh نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
دستور العمل های مورد علاقه Debbie Teoh مجموعه ای لذت بخش از 42 دستور العمل خوشمزه است که هر کدام با موضوعی از طعم های پنهان یکی از محبوب ترین سرآشپزهای Peranakan مالزی است. اقلام کلاسیک مانند برچسب قابلمه، سمبوسه و رول های کاغذ برنج ویتنامی، و غذاهای مورد علاقه Peranakan مانند pulut inti، سیب زمینی شیرین kuih ku و Nyonya lepat kacang، درج شده اند، در حالی که خوراکی های محبوب مانند رول های پنج ادویه، پائو پخته شده، کوفته برنجی و کوفتههای گوشتی بخارپز برای ارائه تغییرات جدید هیجانانگیز دوباره تفسیر میشوند. جواهرات این کتاب را کشف کنید و از سرآشپز دبی تئو الهام بگیرید تا خلاقیت های خود را خلق کنید.
Debbie Teoh's Favourite Recipes is a delightful collection of 42 mouth-watering recipes, each with a theme of hidden taste sensations from one of Malaysia's most well-loved Peranakan chefs. Classic items such as pot stickers, samosas and Vietnamese rice paper rolls, and Peranakan favourites such as pulut inti, sweet potato kuih ku and Nyonya lepat kacang, are included, while popular treats such as five-spice rolls, baked pau, rice dumplings and steamed meat dumplings are reinterpreted to offer exciting new variations. Uncover the gems in this book and draw inspiration to come up with your own creations with Chef Debbie Teoh.