ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Hodgson Mill Whole Grain Baking: 400 Healthy and Delicious Recipes for Muffins, Breads, Cookies, and More

دانلود کتاب پخت غلات کامل هاجسون: 400 دستور غذای سالم و خوشمزه برای کلوچه، نان، کلوچه و موارد دیگر

Hodgson Mill Whole Grain Baking: 400 Healthy and Delicious Recipes for Muffins, Breads, Cookies, and More

مشخصات کتاب

Hodgson Mill Whole Grain Baking: 400 Healthy and Delicious Recipes for Muffins, Breads, Cookies, and More

دسته بندی: پخت و پز
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1592332617, 9781592332618 
ناشر: Fair Winds Press 
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 471 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 178 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 59,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب پخت غلات کامل هاجسون: 400 دستور غذای سالم و خوشمزه برای کلوچه، نان، کلوچه و موارد دیگر: کتابخانه، اوقات فراغت، آشپزی، پخت، دسر، شیرینی، نان خانگی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Hodgson Mill Whole Grain Baking: 400 Healthy and Delicious Recipes for Muffins, Breads, Cookies, and More به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پخت غلات کامل هاجسون: 400 دستور غذای سالم و خوشمزه برای کلوچه، نان، کلوچه و موارد دیگر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پخت غلات کامل هاجسون: 400 دستور غذای سالم و خوشمزه برای کلوچه، نان، کلوچه و موارد دیگر


راهنمای جامع پخت با غلات کامل از یکی از کارخانه‌های آرد پیشرو در آمریکا. دارای 100 دستور غذای بدون گلوتن و 50 دستور پخت دستگاه نان است!

اگر تجربه شما از غلات کامل به سنگینی تبدیل شود. ، تلخ، کهنه یا (در مورد ماکارونی) مایه دار، دل بکنید. در چند سال گذشته انقلابی در آردهای غلات کامل و درک بهتر تکنیک‌های مورد نیاز برای ایجاد غذاهای پخته‌شده با غلات کامل که به همان اندازه برای شما مفید هستند، اتفاق افتاده است. با آردهای جدیدی مانند گندم کامل سفید، سبوس گندم سفید و اسپلیت سفید، پخت غلات کامل بالاخره خودش را پیدا کرد. و اینجا برای کمک به آشپزهای آگاه برای استفاده از پیشرفت های جدید همراه رسمی پخت غلات کامل هاجسون آسیاب است. از نان های خوش طعمی مانند نان بیدانه چند دانه، چاودار ترش، و سویا کرانچ کالیفرنیا گرفته تا کلوچه بلوبری گندم کامل سفید و پنکیک گندم سیاه کامل، از دانه های کرن بری-مارمالاد گرفته تا قیطان قهوه هل، 400 دستور غذا بهترین نوع پخت غلات کامل را ارائه می کنند. فرمت گام به گام را دنبال کنید.

آردهای سبوس دار (شامل انواع مختلفی از گندم کامل، چاودار، ذرت، غلات، جو دوسر، سویا، برنج، لوبیا، گندم سیاه، کتان، جو، کینوا به خوانندگان معرفی خواهند شد. ، ارزن و موارد دیگر) و نکات ویژه ای را برای استفاده از هر نوع آرد، ارزش غذایی آن، نحوه نگهداری آن برای حفظ تازگی و نحوه ترکیب آردهای مختلف برای حداکثر طعم و مزه یاد بگیرید. فصلی در مورد اصول پخت، خوانندگان را با دستورالعمل های گام به گام مصور در فرآیند تهیه نان، چه در حال ایجاد محصولات پخته شده غلات کامل با دست، در دستگاه نان یا با یک غذاساز، راهنمایی می کند و تکنیک هایی مانند قیطاندن را نشان می دهد. .

همه اینها از اختیارات هاجسون میل است، یک شرکت آرد که 120 سال است غلات کامل را آسیاب می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

A comprehensive guide to baking with whole grains from one of America's leading flour mills.Features 100 gluten-free recipes and 50 bread machine recipes!

If your experience of whole grains translates into heavy, bitter, stale, or (in the case of pasta) mushy, take heart. A revolution in whole-grain flours and a better understanding of the techniques needed to create delicious whole-grain baked goods that are as good to eat as they are good for you has taken place in the last few years. With new flours like white whole wheat, white wheat bran, and white spelt, whole-grain baking has finally come into its own. And here to help health-conscious cooks take advantage of the new developments is The Official Hodgson Mill Whole-Grain Baking Companion. From scrumptious breads like Multigrain Currant Loaf, Sourdough Rye, and California Soy Crunch to White Whole Wheat Blueberry Muffins and Perfect Buckwheat Pancakes, from Cranberry-Marmalade Scones to Cardamom Coffee Braid, 400 recipes present the best of whole-grain baking in easy-to-follow step by-step format.

Readers will be introduced to whole-grain flours (including the many kinds of whole wheat, rye, corn, spelt, oat, soy, rice, bean, buckwheat, flax, barley, quinoa, millet and more) and learn special tips for using each kind of flour, what its nutrient value is, how to store it to preserve freshness, and how to combine different flours for maximum flavor and nutrition. A chapter on baking basics takes readers with illustrated step-by-step directions through the bread making process, whether they-re creating whole-grain baked goods by hand, in a bread machine, or with a food processor, and illustrates techniques like braiding.

All of this comes from the authority of Hodgson Mill, a flour company that has been grinding whole grains for 120 years.





نظرات کاربران