دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Scheder-Bieschin. Marlo
سری:
ISBN (شابک) : 9783898836296
ناشر: ZS Verlag GmbH
سال نشر: 2016
تعداد صفحات:
زبان: German
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب My Yoga Canteen: essen lieben lernen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب غذاخوری یوگا من: یادگیری دوست داشتن غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
روز با یک لیوان آب گرم شروع می شود. زیرا باعث تحریک کبد، کلیه و روده می شود. و شما را درخشان، زیبا و سالم می کند. پس از آن می توانید از تکه های برنج با آب سیب غلیظ لذت ببرید. یا به عنوان یک نوع خامه نوقای آجیلی قبلی، شکلات تلخ را در فرنی هم بزنید. در هر صورت: گرم بهتر از سرد، مرطوب بهتر از خشک، ترد برای هضم در صبح یک نارنجک. یوگینی می گوید و یک اثر هنری کلی از تصاویر، متون و حکمت خلق کرده است. برای خود موضوع یوگا که چیزی فراتر از سلام خورشید، کلاغ و غیره است. دستور العمل برای صبح، ظهر، عصر و در حال حرکت فوق العاده ساده است. شخصیتهای همه زمانها با توصیههای عاقلانه نقل میشوند: از جمله فیلسوف سنکا، بزرگان یوگی مانند باجان یا کارتا پورخ سینگ و سرآشپزهایی مانند تیم مالزر.
Der Tag beginnt mit einem Glas warmen Wasser. Denn das regt Leber, Nieren und Darm an. Und macht strahlend, schön und gesund. Danach könnte man Reisflocken mit Apfeldicksaft genießen. Oder als einstiger Nussnougatcreme-auf-Brot-Typ Bitterschokolade in Porridge rühren. Jedenfalls: Warm ist besser als kalt, feucht ist besser als trocken, knusprig für die Verdauung am Morgen eine Granate. Sagt die Yogini und hat dazu ein Gesamtkunstwerk aus Bildern, Texten und Weisheiten erschaffen. Passend zum Thema Yoga selbst, das ja auch mehr ist als Sonnengruß, Krähe & Co. So darf man also aus ihrem wunderschönen Buch erfahren, wie man am besten eine Mango schält und dass man sich in Dankbarkeit für die Lebensmittel ernähren soll. Herrlich simpel sind die Rezepte für morgens, mittags, abends, unterwegs. Persönlichkeiten aller Zeiten werden mit weisen Ratschlägen zitiert: unter ihnen der Philosoph Seneca, Yogi-Größen wie Bhajan oder Karta Purkh Singh und Köche wie Tim Mälzer.