ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Saveur: the new classics cookbook

دانلود کتاب Saveur: کتاب آشپزی کلاسیک جدید

Saveur: the new classics cookbook

مشخصات کتاب

Saveur: the new classics cookbook

ویرایش: 1st ed 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781681880785, 1322890196 
ناشر: Weldon Owen 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 10 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 55,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب Saveur: کتاب آشپزی کلاسیک جدید: آشپزی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Saveur: the new classics cookbook به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب Saveur: کتاب آشپزی کلاسیک جدید نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب Saveur: کتاب آشپزی کلاسیک جدید

از سردبیران مجله آشپزی مورد علاقه آمریکا، کتاب آشپزی کلاسیک جدید بیش از 1000 دستور العمل جهانی را در مجموعه ای ضروری برای آشپزهای خانگی در همه جا ارائه می کند. این انتخاب استادانه، اقتدار، میراث و عمق دانش آشپزی این برند را تجلیل می‌کند، به‌طوری‌که راهنمای ارزشمند و ضروری برای همه کسانی است که از آشپزی معتبر و استانداردهای عالی SAVEUR لذت می‌برند. - 16 فصل بر اساس دوره و نوع غذا سازماندهی شده اند. مجموعه‌ای قوی از اصول اولیه انبارداری (ادویه‌های DIY، سس‌ها و سس‌ها، مخلوط ادویه‌ها و مالش‌ها، و موارد دیگر) نیز گنجانده شده است. هر دستور غذا شامل یک سرنوشت (توضیح منشاء غذا، ارائه پیشنهادهایی برای تکمیل روش یا پیشنهاد سرو) و تصاویر و یادداشت‌های آشپزی است که نکات مفیدی را ارائه می‌کند (هنگام کار با فلفل دلمه‌ای داغ از دستکش استفاده کنید، از زنجبیل جوان استفاده کنید. برای بهترین طعم) در سراسر کتاب پراکنده شده است. نمادها غذاهای گیاهی و سایر اطلاعات مفید را در یک نگاه فراخوانی می کنند. فهرست های متعدد یافتن دستور العمل ها را برای هر مناسبتی آسان می کند. مجله SAVEUR از زمان تأسیس خود در سال 1994، دسترسی واضح و بی سابقه به غذاهای جهان را فراهم کرده است و داستان غذاهای معتبر و آشپزهای پشت سر آنها را از طریق عکاسی بی عیب و نقص، دستور العمل های بازتولید شده صادقانه، و مقالاتی که ماهرانه از مشهورترین نویسندگان مواد غذایی جهان ساخته شده است، بیان می کند. ویراستاران SAVEUR به داستان‌های پشت وعده‌های غذایی علاقه‌مند هستند، خواه این غذاهای کلاسیک شناخته شده برای همه باشند، یا سنت‌های مبهم که ارزش اشتراک‌گذاری با جهان را دارند. آنها درک می کنند که هر ماده، هر فرد، هر وعده غذایی، سفر خاصی را پشت سر گذاشته است و این دانش در ریشه هر مقاله و تصویر در SAVEUR است. SAVEUR که توسط علاقه مندان به سفر، آشپزهای خانگی، و سرآشپزهای حرفه ای و ماجراجویان آشپزی به طور یکسان مورد توجه قرار می گیرد، مجله منتخب افرادی است که غذای جهان را در درجه اول تجربه می کنند، چه در حال خوردن رشته فرنگی از گاری خیابانی در ویتنام باشند و چه از لذت لذت ببرند. یک غذای سه ستاره در پاریس. هر شماره از SAVEUR با احترام به وعده های غذایی فروتن و مرتفع و خودجوش و غذاهایی که روزها طول می کشد تهیه شود، جشنی است از غذاهای واقعی که توسط افراد واقعی ساخته شده است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

From the editors of America?s favorite culinary magazine, The New Classics Cookbook features more than 1000 well-curated global recipes in an essential collection for home cooks everywhere. This masterful selection celebrates the brand?s authority, heritage, and depth of worldwide culinary knowledge in what will become an indispensable and treasured guide for everyone who relishes authentic cooking and SAVEUR?s standard of excellence. -- The 16 chapters are organized by course and food type. A robust selection of pantry basics (DIY condiments, stocks and sauces, spice blends and rubs, and more) is also included. Each recipe includes a headnote (explaining the origin of the dish, offering suggestions for perfecting the method, or a serving suggestion) and there are illustrations and cook?s notes, imparting helpful tips (wear gloves when working with hot chiles, use young ginger for the best flavor) scattered throughout the book. Icons call out vegetarian dishes and other helpful information at a glance. Multiple indexes make it easy to find recipes for any occasion. Since its founding in 1994, SAVEUR magazine has provided vivid and unprecedented access to the world's cuisines, telling the stories of authentic meals and the cooks behind them through impeccable photography, faithfully reproduced recipes, and expertly crafted articles from the world's most celebrated food writers. SAVEUR's editors are passionate about the stories behind the meals, be they classic dishes known to all, or obscure traditions worth sharing with the world. They understand each ingredient, each person, each meal, has undergone a special journey and this knowledge is at the root of every article and image in SAVEUR. Cherished by travel enthusiasts, home cooks, and professional chefs, and culinary adventurers alike, SAVEUR is the magazine of choice for people who experience the world food-first, whether they're slurping noodles from a street cart in Vietnam, or savoring the pleasures of a three-star meal in Paris. Honoring both the humble and the elevated, spontaneous meals and those that take days to prepare, every issue of SAVEUR is a celebration of real food made by real people.





نظرات کاربران