ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب What Good Cooks Know: 20 Years of Test Kitchen Expertise in One Essential Handbook

دانلود کتاب آنچه آشپزهای خوب می دانند: 20 سال تجربه آزمایشی آشپزخانه در کتاب راهنمای One Essential

What Good Cooks Know: 20 Years of Test Kitchen Expertise in One Essential Handbook

مشخصات کتاب

What Good Cooks Know: 20 Years of Test Kitchen Expertise in One Essential Handbook

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781940352664, 1940352665 
ناشر: America's Test Kitchen 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: ix, 438 pages ; 27 cm 
زبان: English 
فرمت فایل : AZW3 (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 145 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 44,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب What Good Cooks Know: 20 Years of Test Kitchen Expertise in One Essential Handbook به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آنچه آشپزهای خوب می دانند: 20 سال تجربه آزمایشی آشپزخانه در کتاب راهنمای One Essential نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آنچه آشپزهای خوب می دانند: 20 سال تجربه آزمایشی آشپزخانه در کتاب راهنمای One Essential

به آشپزخانه آزمایشی آمریکا خوش آمدید -- مقدمه -- تجهیز آشپزخانه -- انبار کردن یخچال و انبار -- در آشپزخانه و اجاق گاز -- کنار هم قرار دادن همه چیز. در مورد استیک و نحوه پروانه کردن مرغ، تا صدها بررسی ارزشمند محصول، این مرجع یک مرحله ای تمام قدرت پروتکل های مزه، آزمایش و توسعه دستور پخت گسترده آشپزخانه را در پشت آن دارد. همچنین آموزش هایی دریافت خواهید کرد. در مورد مهارت های اولیه آشپزی و علم آشپزی مفید، 85 دستور غذای ضروری (50 دستور غذای اصلی و 35 تنوع)، و بخش گسترده ای از ضمائم پر از اطلاعات بیشتر.\"--


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Welcome to America's Test Kitchen -- Introduction -- Outfitting your kitchen -- Stocking your fridge and pantry -- In the kitchen and at the stove -- Putting it all together.;"From foolproof techniques, including the best way to get a good sear on a steak and how to butterfly a chicken, to hundreds of invaluable product reviews, this one-stop reference has all the authority of the test kitchen's extensive tasting, testing, and recipe development protocols behind it. You'll also get tutorials on basic cooking skills and useful cooking science, 85 essential recipes (50 master recipes and 35 variations), and an extensive section of appendices packed with even more information."--





نظرات کاربران