دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: America’s Test Kitchen
سری:
ISBN (شابک) : 9781940352251, 1940352258
ناشر: America’s Test Kitchen
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 13 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب بهترین دستور العمل های مکزیکی: دستور العمل های آزمایش شده در آشپزخانه طعم واقعی مکزیک را در دسترس قرار می دهد: آشپزی، مکزیکی، آشپزی / عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب The best Mexican recipes : kitchen-tested recipes put the real flavors of Mexico within reach به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بهترین دستور العمل های مکزیکی: دستور العمل های آزمایش شده در آشپزخانه طعم واقعی مکزیک را در دسترس قرار می دهد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
" ... 175 دستور پخت برای آشپزخانه خانه توسعه یافته است. آموزش های گام به گام آسان برای ایجاد مجدد این ظروف با اطمینان امکان پذیر است، در حالی که تکنیک های ساده آنها را در دسترس و بی اشتباه می کند"-- جلد پشتی.; شروع -- پیش غذاها و نوشیدنی -- سوپ ها، خورش ها و فلفل دلمه ای -- تاکو، توستادا، تامالس و موارد دیگر -- بوریتو، چیمیچانگا و کوسادیلا -- انچیلادا و کاسرول -- مرغ -- گوشت گاو و خوک -- غذاهای دریایی -- - غذای گیاهی - تخممرغ - طرفین - تبدیلها و معادلها.
" ... 175 recipes developed for the home kitchen. Easy-to-follow step-by-step tutorials make it possible to re-create these dishes with confidence, while streamlined techniques make them accessible and foolproof"--Back cover.;Getting started -- Appetizers and drinks -- Soups, stews, and chilis -- Tacos, tostadas, tamales, and more -- Burritos, chimichangas, and quesadillas -- Enchiladas and casseroles -- Poultry -- Beef and pork -- Seafood -- Vegetarian mains -- Eggs -- Sides -- Conversions and equivalents.
Content: Getting started --
Appetizers and drinks --
Soups, stews, and chilis --
Tacos, tostadas, tamales, and more --
Burritos, chimichangas, and quesadillas --
Enchiladas and casseroles --
Poultry --
Beef and pork --
Seafood --
Vegetarian mains --
Eggs --
Sides --
Conversions and equivalents.