دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Thomas. Jerry
سری: American antiquarian cookbook collection
ISBN (شابک) : 9781449428273, 1449428274
ناشر: Andrews McMeel Publishing, LLC
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب نحوه مخلوط کردن نوشیدنی ها: یا، همراه با بن ویوان: آشپزی -- منطقه ای و قومی -- آمریکایی -- عمومی ، کوکتل ، مشروب ، آشپزی -- منطقه ای و قومی -- آمریکایی -- عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب How to mix drinks: or, The bon-vivant's companion به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نحوه مخلوط کردن نوشیدنی ها: یا، همراه با بن ویوان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این اثر مهم احتمالاً مشهورترین راهنمای ساقی و کتاب کوکتل در تمام دوران است - ادای احترامی نوستالژیک و خوشمزه به عصر نوشیدنی که رفته اما فراموش نشده است. این کتاب که شامل صدها دستور نوشیدنی است، سنت شفاهی نوشیدنیهای مخلوط را از روزهای اولیه کوکتلها جمعآوری و مدون کرد و شامل خلاقیتهای خود توماس نیز بود. این راهنما اصولی را برای فرمولاسیون نوشیدنی های مخلوط در همه دسته ها بیان کرده است.
This seminal work is probably the most famous bartender's guide and cocktail book of all time--nostalgic and delicious homage to a drinking era that is gone but not forgotten. Containing hundreds of drink recipes, the book collected and codified the oral tradition of mixed drinks from the early days of cocktails and included Thomas's own creations as well. The guide laid down the principles for formulating mixed drinks in all categories.