دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Thompson. Sarah S
سری: Images of America
ISBN (شابک) : 9781467123341, 146712334X
ناشر: Arcadia Publishing Inc.
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 27 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب کشور شراب دریاچه های انگشت: شراب سازی و شراب سازی، شراب سازی و شراب سازی--منطقه دریاچه های فینگر (نیویورک)--تاریخچه، شراب سازی و شراب سازی--نیویورک (ایالت)--منطقه دریاچه های فینگر--تاریخچه، کارخانه های شراب سازی، شراب سازی ها--نیویورک (ایالت) )--منطقه دریاچه های فینگر، آثار مصور، آثار تصویری، تاریخچه، شراب سازی و شراب سازی -- نیویورک (ایالت) -- منطقه دریاچه های فینگر -- تاریخ -- آثار تصویری، شراب سازی ها -- نیویورک (ایالت) -- فینگر منطقه دریاچه ها -- آثار تصویری، منطقه دریاچه های انگشتی (نیویورک) -- تاریخ -- آثار تصویری، نیویورک (ای
در صورت تبدیل فایل کتاب Finger Lakes Wine Country به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کشور شراب دریاچه های انگشت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
برای بیش از 150 سال، Finger Lakes Wine Country نقش مهمی در تاریخ شراب آمریکا داشته است. در قلب آن، چهار عمیقترین دریاچه فینگر، بخشی از گروهی از ۱۱ دریاچه طولانی و باریک در مرکز نیویورک قرار دارد. در آنجا که در میان دریاچههای Canandaigua، Keuka، Seneca و Cayuga قرار داشت، کشاورزان در دهه 1830 شروع به کاشت تاکستان کردند. در سال 1860، شرکت شراب Pleasant Valley به اولین کارخانه شراب سازی آمریکا تبدیل شد و دریاچه Keuka را به یک مرکز حمل و نقل شلوغ برای انگورهای تازه و شامپاین های برنده جایزه تبدیل کرد. کارخانههای شرابسازی دیگر، مانند راهآهنها و کارخانههای سبدسازی، بهزودی دنبال شدند. تجارت اوایل قرن بیستم خوب بود تا اینکه ممنوعیت شرابسازیها را مجبور به اختراع مجدد کرد. در دهههای 1950 و 1960، مبتکرانی مانند چارلز فورنیه، دکتر کنستانتین فرانک و والتر اس. تیلور انواع انگور هیبرید و اروپایی وینیفرا را آزمایش کردند. اما در دهه 1970، تولیدکنندگان انگور محلی با انقراض مواجه شدند. برای ایجاد رنسانس شراب در دریاچه های انگشتی نیاز به یک جنبش مردمی و قانون اساسی در سال 1976 است.
For more than 150 years, Finger Lakes Wine Country has played a major role in American wine history. At its heart are the four deepest Finger Lakes, part of a group of 11 long, narrow lakes in central New York. There, nestled among Canandaigua, Keuka, Seneca, and Cayuga Lakes, farmers began planting vineyards in the 1830s. In 1860, the Pleasant Valley Wine Company became America's first bonded winery, turning Keuka Lake into a busy shipping hub for fresh grapes and award-winning champagnes. Other wineries soon followed, as did railroads and basket factories. Early 20th century business was good until Prohibition forced wineries to reinvent themselves. In the 1950s and 1960s, innovators like Charles Fournier, Dr. Konstantin Frank, and Walter S. Taylor experimented with hybrid and European vinifera grape varieties. But by the 1970s, local grape growers faced extinction; it would take a grassroots movement and landmark legislation in 1976 to bring about a Finger Lakes wine renaissance.