دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 2nd ed نویسندگان: Schaffer. Bruce A., Whiley. Antony William, Wolstenholme. B. Nigel سری: ISBN (شابک) : 9781845937010, 1845937015 ناشر: Cabi سال نشر: 2013 تعداد صفحات: 604 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 12 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب گیاه شناسی آووکادو ، تولید و موارد استفاده: آووکادو، کتاب های الکترونیکی
در صورت تبدیل فایل کتاب The Avocado botany, production and uses به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب گیاه شناسی آووکادو ، تولید و موارد استفاده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب شامل 15 فصل است که اصول و درک اساسی در علم آووکادو، فناوری، بهترین شیوه های مدیریت و جنبه های پس از برداشت را پوشش می دهد. این هدف برای محققان آووکادو، کتابخانهها، معلمان و دانشگاهیان، دانشآموزان، مشاوران، تولیدکنندگان پیشرفته و پرسنل پشتیبانی صنعت است. موضوعات مورد بحث شامل تاریخچه، توزیع، استفاده، طبقه بندی، گیاه شناسی، ژنتیک، اصلاح نژاد، اکولوژی، بیولوژی تولید مثل، اکوفیزیولوژی، ارقام و پایه ها، تکثیر، بیوتکنولوژی، آبیاری و تغذیه معدنی، مدیریت محصول، برگی، میوه و بیماری های منتقله از خاک، آفات حشرات و کنه ها و برداشت، بسته بندی، فناوری پس از برداشت، حمل و نقل و فرآوری.
This book is comprised of 15 chapters covering principles and basic understanding in avocado science, technology, best management practices and postharvest aspects. It is aimed at avocado researchers, libraries, teachers and academics, students, advisers, cutting edge growers and industry support personnel. Topics discussed include the history, distribution, uses, taxonomy, botany, genetics, breeding, ecology, reproductive biology, ecophysiology, cultivars and rootstocks, propagation, biotechnology, irrigation and mineral nutrition, crop management, foliar, fruit and soil-borne diseases, insect and mite pests and harvesting, packing, postharvest technology, transport and processing.
Contents......Page 6
Contributors......Page 8
Preface......Page 10
1 Introduction......Page 14
2 History, Distribution and Uses......Page 23
3 Taxonomy and Botany......Page 44
4 Genetics and Breeding......Page 64
5 Ecology: Climate and Soils......Page 99
6 Reproductive Biology......Page 131
7 Ecophysiology......Page 181
8 Cultivars and Rootstocks......Page 213
9 Propagation......Page 247
10 Biotechnology......Page 281
11 Irrigation and Mineral Nutrition......Page 346
12 Crop Management......Page 387
13 Foliar, Fruit and Soilborne Diseases......Page 425
14 Insect and Mite Pests......Page 468
15 Harvesting, Packing, Postharvest Technology, Transport and Processing......Page 534
A......Page 586
B......Page 587
C......Page 588
F......Page 590
G......Page 592
H......Page 593
K......Page 594
M......Page 595
N......Page 596
P......Page 597
R......Page 599
S......Page 600
T......Page 603
W......Page 604
Z......Page 605
Colour plates......Page 314