ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The book of cheese: the essential guide to discovering cheeses you'll love

دانلود کتاب کتاب پنیر: راهنمای ضروری برای کشف پنیرهایی که دوست خواهید داشت

The book of cheese: the essential guide to discovering cheeses you'll love

مشخصات کتاب

The book of cheese: the essential guide to discovering cheeses you'll love

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781250063465, 1250063469 
ناشر: Flatiron Books 
سال نشر: 2017 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 124 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب کتاب پنیر: راهنمای ضروری برای کشف پنیرهایی که دوست خواهید داشت: پنیر -- انواع، پخت و پز / مواد خاص / لبنیات، پنیر -- انواع



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب The book of cheese: the essential guide to discovering cheeses you'll love به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب پنیر: راهنمای ضروری برای کشف پنیرهایی که دوست خواهید داشت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب پنیر: راهنمای ضروری برای کشف پنیرهایی که دوست خواهید داشت

موزارلا -- بری -- هاوارتی -- تالیجو -- مانچگو -- چدار -- سوئیسی -- پارمزان -- آبی -- نامناسب -- پیوست 1: ریزدانه در پاستوریزاسیون -- پیوست 2: مراحل پنیر سازی -- ضمیمه 3: طعم در دروازه‌ها.؛\"از اصول اولیه مانند سوئیس، آبی و چدار، لیز راه را به انواع ماجراجویانه‌تر می‌برد. بری را دوست دارید؟ موزس اسلیپر به فروماژ د میو تند. رویکرد انقلابی او به عاشقان غذا اجازه می‌دهد تا روی چیزی که واقعاً به آن اهمیت می‌دهند تمرکز کنند: یافتن پنیرهای بیشتری برای لذت بردن. کامل با چرخ‌های طعم و عطر، نمودارهایی که شما را از شدت‌ها و قابلیت‌های مختلف راهنمایی می‌کنند، و عکاسی فوق‌العاده، این تنها کتابی است که در مورد پنیر به آن نیاز خواهید داشت.\" -- پشت جلد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Mozzarella -- Brie -- Havarti -- Taleggio -- Manchego -- Cheddar -- Swiss -- Parmesan -- Blue -- Misfits -- Appendix 1: The nitty-gritty on pasteurization -- Appendix 2: The steps of cheese-making -- Appendix 3: Flavor across gateways.;"From basics like Swiss, blue, and cheddar, Liz leads the way to more adventurous types. Love Brie? Liz Thorpe shows you how to find other Brie-like cheeses, from the mild Moses Sleeper to the pungent Fromage de Meaux. Her revolutionary approach allows food lovers to focus on what they really care about: finding more cheeses to enjoy. Complete with flavor and aroma wheels, charts guiding you through different intensities and availabilities, and gorgeous photography, this is the only book on cheese you will ever need." -- back cover.



فهرست مطالب

Mozzarella --
Brie --
Havarti --
Taleggio --
Manchego --
Cheddar --
Swiss --
Parmesan --
Blue --
Misfits --
Appendix 1: The nitty-gritty on pasteurization --
Appendix 2: The steps of cheese-making --
Appendix 3: Flavor across gateways.




نظرات کاربران