ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Mouth wide open : a cook and his appetite

دانلود کتاب دهان باز: آشپزی و اشتهای او

Mouth wide open : a cook and his appetite

مشخصات کتاب

Mouth wide open : a cook and his appetite

ویرایش: First pbk. edition 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781466806467, 146680646X 
ناشر: Farrar, Straus and Giroux;North Point Press 
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 525 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Mouth wide open : a cook and his appetite به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دهان باز: آشپزی و اشتهای او نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دهان باز: آشپزی و اشتهای او

بررسی اجمالی: از زمان اولین کتابش، آشپزی ساده، و جانشینان تحسین شده اش، آشپز یاغی، خوک جدی، و دیگ روی آتش، جان تورن به عنوان یکی از تحریک کننده ترین، پرشورترین و در دسترس ترین نویسندگان غذا در حال حاضر مورد ستایش قرار گرفته است. او در مجموعه‌ی پنجم خود، Mouth Wide Open، ضیافتی برای حواس و عقل تدارک دیده است، و سفر یک آشپز را از یک ماده به غذا در مقاله‌های روشن‌کننده‌ای ترسیم می‌کند که به لذت‌های صمیمی پسته، حفره اسکاتلندی مارمالاد واقعی، چگونگی یونانیان می‌پردازد. یک سالاد یونانی، جذابیت (پنهان) آنچوی نمکی، و کاوش در قلمرو ناشناخته صبحانه‌های بداهه و میان‌وعده‌های نیمه‌شب کاملاً عجیب و غریب درست کرد. بیشتر از همه، گرمای بی نظیر، شوخ طبعی و روحیه سخاوت او به ما انگیزه می دهد تا سفر اکتشافی خود را در آشپزخانه و در آسایش و لذت دیرینه تهیه غذا آغاز کنیم.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Overview: Ever since his first book, Simple Cooking, and its acclaimed successors, Outlaw Cook, Serious Pig, and Pot on the Fire, John Thorne has been hailed as one of the most provocative, passionate, and accessible food writers at work today. In Mouth Wide Open, his fifth collection, he has prepared a feast for the senses and intellect, charting a cook’s journey from ingredient to dish in illuminating essays that delve into the intimate pleasures of pistachios, the Scottish burr of real marmalade, how the Greeks made a Greek salad, the (hidden) allure of salt anchovies, and exploring the uncharted territory of improvised breakfasts and resolutely idiosyncratic midnight snacks. Most of all, his inimitable warmth, humor, and generosity of spirit inspire us to begin our own journey of discovery in the kitchen and in the age-old comfort and delight of preparing food.





نظرات کاربران