دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Tim Spector
سری:
ISBN (شابک) : 9788833974330
ناشر: Bollati Boringhieri
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 0
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Il mito della dieta: la vera scienza dietro a ciò che mangiamo به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اسطوره رژیم غذایی: علم واقعی پشت آنچه می خوریم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هر سال در قفسه کتابفروشی ها شاهد شکوفایی دستور العمل های معجزه آسای جدیدی هستیم که آماده اند با رژیم های غذایی خود مسیرهای کم و بیش آسانی را برای کاهش وزن و زندگی سالم تر و شادتر نوید دهند. اکنون، به لطف اسطوره رژیم غذایی، ما بالاخره یک پادزهر در برابر وعده های دروغین متخصصان رژیم غذایی و شارلاتان ها داریم. برای درک اینکه چگونه مصرف مواد مغذی در گونه ما کار می کند، برخی از مواد اساسی را از دست دادیم: 60 تا 70 درصد وزن ما به ساختار ژنتیکی ما مربوط می شود، و بنابراین نمی توانیم کار زیادی در مورد آن انجام دهیم. با این حال، آن 30-40 درصد باقی می ماند که ما می توانیم در آن دخالت کنیم. اما چگونه؟ پاسخ «میکروبیوم» نامیده میشود، یعنی فلور باکتریایی پیچیده، متغیر و کمشناختهای که در رودههای ما زندگی میکند و به دور از اینکه مستاجر ناخواستهای برای ارگانیسم ما باشد، مؤلفهای اساسی برای رفاه ماست. بنابراین ما باید یاد بگیریم که به این باکتری های دوست احترام بگذاریم و از آنها مراقبت کنیم و تنوع زیستی را که ناآگاهانه میزبان آن هستیم، پرورش دهیم.
Ogni anno sugli scaffali delle librerie vediamo fiorire nuove ricette miracolose pronte a promettere con le loro diete percorsi più o meno facili per perdere peso, e vivere più sani e felici. Ora, grazie a Il mito della dieta, abbiamo finalmente a disposizione un antidoto contro le false promesse di dietologi e ciarlatani. Per capire come funziona l’apporto nutrizionale nella nostra specie ci mancava qualche ingrediente fondamentale: il 60-70% del nostro peso è dovuto alla nostra costituzione genetica, e quindi non ci possiamo fare granché. Resta però quel 30-40%, sul quale possiamo intervenire. Ma come? La risposta si chiama «microbioma», ovvero quella complessa, variabile e poco conosciuta flora batterica che vive nel nostro intestino e che lungi dall’essere un inquilino indesiderato del nostro organismo, è una componente fondamentale per il nostro benessere. Dobbiamo dunque imparare a rispettare e curare questi batteri amici e a coltivare la biodiversità che incosapevolmente ospitiamo.