ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Eating with the Pilgrims and Other Pieces

دانلود کتاب غذا خوردن با حجاج و سایر قطعات

Eating with the Pilgrims and Other Pieces

مشخصات کتاب

Eating with the Pilgrims and Other Pieces

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Penguin Great Food 
ISBN (شابک) : 9780141967073, 0141967072 
ناشر: Penguin Books Ltd 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 57,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب غذا خوردن با حجاج و سایر قطعات: آشپزی، آمریکایی، غذا، غذا--ایالات متحده، کتاب های الکترونیکی، غذا - ایالات متحده، ایالات متحده آمریکا



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Eating with the Pilgrims and Other Pieces به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذا خوردن با حجاج و سایر قطعات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذا خوردن با حجاج و سایر قطعات



کالوین ترلین، روزنامه‌نگار، رمان‌نویس و شاعر تحسین‌شده نیویورکی، همچنین بامزه‌ترین و محبوب‌ترین نویسنده آمریکایی درباره غذا است. این مجموعه از شوخ‌ترین مقالات او، او را در حال تعقیب یک سرآشپز چینی مشایی، تلاش برای تغییر غذای ملی شکرگزاری به اسپاگتی کاربونارا و نمونه‌برداری از سوسیس بودین افسانه‌ای لوئیزیانا - ترجیحاً در حالی که به یک پیکاپ تکیه داده، مصرف می‌کند. با اجتناب از رستوران‌های شیک به نفع غذاهای خیابانی و محله‌ها، نوشته‌ی ترلین سرود ستایش بال مرغ بوفالو، ونتون سرخ‌شده، شیرینی نیویورکی و دیگ ذوب درخشان و تکرار نشدنی است که غذاهای آمریکایی است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Acclaimed New Yorker journalist, novelist and poet, Calvin Trillin is also America's funniest and best-loved writer about food. This selection of some of his wittiest articles sees him stalking a peripatetic Chinese chef, campaigning to have the national Thanksgiving dish changed to Spaghetti Carbonara and sampling the legendary Louisiana boudin sausage -- to be consumed preferably 'while leaning against a pickup'. Eschewing fancy restaurants in favour of street food and neighbourhood joints, Trillin's writing is a hymn of praise to the Buffalo chicken wing, the deep-fried wonton, the New York bagel and the brilliant, inimitable melting-pot that is US cuisine.





نظرات کاربران