دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: پخت و پز ویرایش: Revised نویسندگان: Eric Treuille. Ursula Ferrigno سری: ISBN (شابک) : 0756603706, 9780756603700 ناشر: DK ADULT سال نشر: 2004 تعداد صفحات: 172 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 14 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب نان نهایی: کتابخانه، اوقات فراغت، آشپزی، پخت، دسر، شیرینی، نان خانگی
در صورت تبدیل فایل کتاب Ultimate Bread به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نان نهایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Contents ......Page 7
Introduction ......Page 9
Essential Ingredients and Techniques ......Page 10
The Joys of Breadmaking ......Page 11
A Gallery of Breads ......Page 13
French Bread ......Page 14
Italian Bread ......Page 16
British Bread ......Page 18
European Bread ......Page 20
American Bread ......Page 22
Eastern Bread ......Page 24
Festive Bread ......Page 26
Baking Essentials ......Page 29
Wheat Flours ......Page 30
Nonwheat Flours......Page 32
Ingredients ......Page 34
Equipment ......Page 36
Basic Techniques ......Page 41
How to Begin ......Page 42
Using a Starter ......Page 44
Mixing ......Page 46
Kneading ......Page 48
Using Appliances ......Page 50
Rising and Punching Down ......Page 52
Shaping and Proofing ......Page 54
Glazing ......Page 60
Topping ......Page 62
Preparing for Baking ......Page 64
Baking ......Page 66
Using a Bread Machine ......Page 68
Storing and Freezing ......Page 70
Recipes ......Page 73
Basic Breads ......Page 74
Sourdoughs & Other Breads Using Starters ......Page 86
Flavored Breads ......Page 97
Enriched Breads ......Page 113
Flat Breads ......Page 129
Quick Breads ......Page 141
Festive Breads ......Page 149
Recipes Using Bread ......Page 158
Problem Solving ......Page 164
Glossary ......Page 166
Index ......Page 167
Acknowledgments ......Page 170