ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Ultimate Bread

دانلود کتاب نان نهایی

Ultimate Bread

مشخصات کتاب

Ultimate Bread

دسته بندی: پخت و پز
ویرایش: Revised 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0756603706, 9780756603700 
ناشر: DK ADULT 
سال نشر: 2004 
تعداد صفحات: 172 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 14 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب نان نهایی: کتابخانه، اوقات فراغت، آشپزی، پخت، دسر، شیرینی، نان خانگی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Ultimate Bread به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب نان نهایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Contents
......Page 7
Introduction ......Page 9
Essential Ingredients and Techniques ......Page 10
The Joys of Breadmaking ......Page 11
A Gallery of Breads ......Page 13
French Bread ......Page 14
Italian Bread ......Page 16
British Bread ......Page 18
European Bread ......Page 20
American Bread ......Page 22
Eastern Bread ......Page 24
Festive Bread ......Page 26
Baking Essentials ......Page 29
Wheat Flours ......Page 30
Nonwheat Flours......Page 32
Ingredients ......Page 34
Equipment ......Page 36
Basic Techniques ......Page 41
How to Begin ......Page 42
Using a Starter ......Page 44
Mixing ......Page 46
Kneading ......Page 48
Using Appliances ......Page 50
Rising and Punching Down ......Page 52
Shaping and Proofing ......Page 54
Glazing ......Page 60
Topping ......Page 62
Preparing for Baking ......Page 64
Baking ......Page 66
Using a Bread Machine ......Page 68
Storing and Freezing ......Page 70
Recipes ......Page 73
Basic Breads ......Page 74
Sourdoughs & Other Breads Using Starters ......Page 86
Flavored Breads ......Page 97
Enriched Breads ......Page 113
Flat Breads ......Page 129
Quick Breads ......Page 141
Festive Breads ......Page 149
Recipes Using Bread ......Page 158
Problem Solving ......Page 164
Glossary ......Page 166
Index ......Page 167
Acknowledgments ......Page 170




نظرات کاربران