دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Nicolas Trépanier
سری:
ISBN (شابک) : 0292759290, 9780292759299
ناشر: University of Texas Press
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 262
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Foodways and Daily Life in Medieval Anatolia: A New Social History به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب راه های غذایی و زندگی روزمره در آناتولی قرون وسطی: تاریخ اجتماعی جدید نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
حکومت بیزانسی بر آناتولی در قرن یازدهم به پایان رسید و مردم و حاکمان ترک آن برای ایجاد نهادهای اجتماعی و اقتصادی در سراسر منطقه باقی ماندند. جامعه نوظهور آناتولی شامل جمعیت بسیار ناهمگونی از مسیحیان و مسلمانان بود که باسوادان آنها اسناد قانونی را به زبان عربی، متون ادبی به زبان فارسی و برخی از اولین آثار مکتوب به زبان ترکی تهیه کردند. با این حال، چشم انداز فرهنگی که در نتیجه پدیدار شد، تا کنون توجه بسیار کمی را به خود جلب کرده است.
بررسی زندگی روزمره در آناتولی در طول قرن چهاردهم، راههای غذایی و زندگی روزمره در آناتولی قرون وسطی از مجموعهای خلاقانه از منابع، از جمله هیجوگرافیها، شواهد باستانشناسی، اشعار صوفیانه، و وقف استفاده میکند. اعمال، برای ارائه یک پرتره قابل دسترس از یک دوره به شدت مستند نشده است. مطالعه جامع نیکلاس ترپانیه که بر اساس روشهای متعددی که غذا وارد تجربیات انسانی میشود، به آمادهسازی وعدههای غذایی در آناتولی و تعاملات اجتماعی مربوط به زمان غذا میپردازد - از شام خانوادگی یک روستایی گرفته تا یک ضیافت منظم - و همچنین فعالیتهای تولیدی دهقانان و باغبان؛ مبادلات غذا در بازار بین مردم عادی، بازرگانان و حاکمان سیاسی؛ و چشم انداز مذهبی که حول باورها و اعمال مربوط به غذا آشکار شد. پر از جزئیات روشنگرانه در مورد موضوعات متنوعی مانند کشاورزی، کوچ نشینی، دامداری، پزشکی، مهمان نوازی و آیین های جشنواره، راه های غذایی و زندگی روزمره در آناتولی قرون وسطی درک جدیدی از جوامعی را ارائه می دهد که در یک مقطع کلیدی زندگی می کردند. تاریخ جهان.
Byzantine rule over Anatolia ended in the eleventh century, leaving the population and its Turkish rulers to build social and economic institutions throughout the region. The emerging Anatolian society comprised a highly heterogeneous population of Christians and Muslims whose literati produced legal documents in Arabic, literary texts in Persian, and some of the earliest written works in the Turkish language. Yet the cultural landscape that emerged as a result has received very little attention—until now.
Investigating daily life in Anatolia during the fourteenth century, Foodways and Daily Life in Medieval Anatolia draws on a creative array of sources, including hagiographies, archaeological evidence, Sufi poetry, and endowment deeds, to present an accessible portrait of a severely under-documented period. Grounded in the many ways food enters the human experience, Nicolas Trépanier's comprehensive study delves into the Anatolian preparation of meals and the social interactions that mealtime entails—from a villager's family supper to an elaborately arranged banquet—as well as the production activities of peasants and gardeners; the marketplace exchanges of food between commoners, merchants, and political rulers; and the religious landscape that unfolded around food-related beliefs and practices. Brimming with enlightening details on such diverse topics as agriculture, nomadism, pastoralism, medicine, hospitality, and festival rituals, Foodways and Daily Life in Medieval Anatolia presents a new understanding of communities that lived at a key juncture of world history.