ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Appalachian cooking: new and traditional recipes

دانلود کتاب آشپزی آپالاچی: دستور العمل های جدید و سنتی

Appalachian cooking: new and traditional recipes

مشخصات کتاب

Appalachian cooking: new and traditional recipes

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781682681008, 1682681009 
ناشر: Countryman Press 
سال نشر: 2018 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب آشپزی آپالاچی: دستور العمل های جدید و سنتی: آشپزی، آشپزی، آمریکایی--سبک جنوبی، آشپزی--منطقه آپالاشی، جنوبی، خانه و خانه / عمومی، کتاب های آشپزی، آشپزی، آمریکایی -- سبک جنوبی، آشپزی -- منطقه آپالاشی، جنوبی، منطقه آپالاشی جنوبی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Appalachian cooking: new and traditional recipes به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آشپزی آپالاچی: دستور العمل های جدید و سنتی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آشپزی آپالاچی: دستور العمل های جدید و سنتی

آنچه در این کتاب خواهید یافت -- قرار دادن توسط -- سه خواهر -- تاترها، ماترها و موارد دیگر -- مزرعه، جنگل و نهر -- شیرینی های شیرین -- خیلی خوب است که نمی توان از آن صرف نظر کرد. کوه‌ها سرشار از محصولات از جمله رمپ‌های وحشی، ذرت، توت‌ها و گردو سیاه هستند. مردم این منطقه با اقتباس از این منابع طبیعی و سنت‌های بومیان آمریکایی و مهاجران اسکاتلندی-ایرلندی، روشی منحصر به فرد برای پخت و پز ایجاد کرده‌اند. در خون جان تولاک بدوید. تولاک در کودکی که در مزرعه ای در تنسی شرقی بزرگ می شد، به مادربزرگش کمک کرد تا بیسکویت و خیارشور درست کند و با پدربزرگش به شهر رفت تا تخم مرغ تازه را با قهوه مبادله کند. در آشپزی آپالاچی، او این خاطرات را به اشتراک می گذارد. دستور العمل هایی که در طول نسل ها منتقل شده اند، و همچنین غذاهای مدرن از غذاهای کلاسیک.\"--توضیحات ناشر.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

What you will find in this book -- Putting by -- The three sisters -- Taters, maters, and more -- Field, forest, and stream -- Sweet thangs -- Too good to leave out.;"The southern Appalachian Mountains are rich with produce, including wild ramps, corn, berries, and black walnuts. Drawing from these natural resources and fusing traditions of Native Americans and Scots-Irish settlers, the people of the region have developed a unique way of cooking. These foodways run in John Tullock's blood. As a child growing up on an East Tennessee farm, Tullock helped his grandmother make biscuits and can pickles, and walked to town with his grandfather to trade fresh eggs for coffee. In Appalachian Cooking, he shares these memories and recipes passed down over generations, as well as modern takes on classic dishes."--Publisher's description.



فهرست مطالب

What you will find in this book --
Putting by --
The three sisters --
Taters, maters, and more --
Field, forest, and stream --
Sweet thangs --
Too good to leave out.




نظرات کاربران