دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Tullock. John H
سری:
ISBN (شابک) : 9781682681008, 1682681009
ناشر: Countryman Press
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب آشپزی آپالاچی: دستور العمل های جدید و سنتی: آشپزی، آشپزی، آمریکایی--سبک جنوبی، آشپزی--منطقه آپالاشی، جنوبی، خانه و خانه / عمومی، کتاب های آشپزی، آشپزی، آمریکایی -- سبک جنوبی، آشپزی -- منطقه آپالاشی، جنوبی، منطقه آپالاشی جنوبی
در صورت تبدیل فایل کتاب Appalachian cooking: new and traditional recipes به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آشپزی آپالاچی: دستور العمل های جدید و سنتی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
آنچه در این کتاب خواهید یافت -- قرار دادن توسط -- سه خواهر -- تاترها، ماترها و موارد دیگر -- مزرعه، جنگل و نهر -- شیرینی های شیرین -- خیلی خوب است که نمی توان از آن صرف نظر کرد. کوهها سرشار از محصولات از جمله رمپهای وحشی، ذرت، توتها و گردو سیاه هستند. مردم این منطقه با اقتباس از این منابع طبیعی و سنتهای بومیان آمریکایی و مهاجران اسکاتلندی-ایرلندی، روشی منحصر به فرد برای پخت و پز ایجاد کردهاند. در خون جان تولاک بدوید. تولاک در کودکی که در مزرعه ای در تنسی شرقی بزرگ می شد، به مادربزرگش کمک کرد تا بیسکویت و خیارشور درست کند و با پدربزرگش به شهر رفت تا تخم مرغ تازه را با قهوه مبادله کند. در آشپزی آپالاچی، او این خاطرات را به اشتراک می گذارد. دستور العمل هایی که در طول نسل ها منتقل شده اند، و همچنین غذاهای مدرن از غذاهای کلاسیک.\"--توضیحات ناشر.
What you will find in this book -- Putting by -- The three sisters -- Taters, maters, and more -- Field, forest, and stream -- Sweet thangs -- Too good to leave out.;"The southern Appalachian Mountains are rich with produce, including wild ramps, corn, berries, and black walnuts. Drawing from these natural resources and fusing traditions of Native Americans and Scots-Irish settlers, the people of the region have developed a unique way of cooking. These foodways run in John Tullock's blood. As a child growing up on an East Tennessee farm, Tullock helped his grandmother make biscuits and can pickles, and walked to town with his grandfather to trade fresh eggs for coffee. In Appalachian Cooking, he shares these memories and recipes passed down over generations, as well as modern takes on classic dishes."--Publisher's description.
What you will find in this book --
Putting by --
The three sisters --
Taters, maters, and more --
Field, forest, and stream --
Sweet thangs --
Too good to leave out.