ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Dairying Exemplified: Or, the Business of Cheesemaking, the American Antiquarian Cookbook Collection

دانلود کتاب نمونه لبنیات: یا کسب و کار پنیرسازی، مجموعه کتاب های آشپزی باستانی آمریکایی

Dairying Exemplified: Or, the Business of Cheesemaking, the American Antiquarian Cookbook Collection

مشخصات کتاب

Dairying Exemplified: Or, the Business of Cheesemaking, the American Antiquarian Cookbook Collection

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: American Antiquarian Cookbook Collection 
ISBN (شابک) : 9781449428181, 1449428185 
ناشر: Andrews McMeel Publishing, LLC 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 723 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب نمونه لبنیات: یا کسب و کار پنیرسازی، مجموعه کتاب های آشپزی باستانی آمریکایی: آشپزی، آشپزی / عمومی، آشپزی--تاریخ، آشپزی--منطقه ای و قومی--آمریکایی--عمومی، آشپزی--مواد تشکیل دهنده خاص--لبنیات، کتاب های الکترونیکی، آشپزی - تاریخچه، آشپزی - منطقه ای و قومی - آمریکایی -- عمومی، پخت و پز -- مواد تشکیل دهنده خاص -- لبنیات



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Dairying Exemplified: Or, the Business of Cheesemaking, the American Antiquarian Cookbook Collection به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب نمونه لبنیات: یا کسب و کار پنیرسازی، مجموعه کتاب های آشپزی باستانی آمریکایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب نمونه لبنیات: یا کسب و کار پنیرسازی، مجموعه کتاب های آشپزی باستانی آمریکایی

نسخه آمریکایی کتاب تواملی از چاپ دوم بریتانیا تجدید چاپ شد که به عنوان «تصحیح و بهبود یافته» توصیف شد. نویسنده از تجربه 30 ساله خود در پنیرسازی بهره برد، اما ظاهراً با زنان شیرده از چندین کشور نیز مشورت کرده است. کشورها در تدوین موفق ترین روش ها برای تهیه پنیرهای عالی. این کتاب که همه چیز را از چراگاه گرفته تا مراقبت از گاوها تا تکنیک‌های تهیه بهترین پنیر از همه گونه‌ها را پوشش می‌دهد، همچنین شامل فصل‌های ویژه‌ای در مورد کره و گیاهان مضر برای حذف پنیر از چراگاه‌ها است تا از طعم بد پنیر جلوگیری شود. این نسخه از Josiah Twamley's Dairying Exemplified یا The Business of Cheese-Making با اجازه از این جلد در مجموعه انجمن باستانی آمریکا، ووستر، ماساچوست تکثیر شد. انجمن که در سال 1812 توسط ایزایا توماس، یک وطن‌پرست جنگ انقلابی و چاپگر و ناشر موفق تأسیس شد، یک کتابخانه تحقیقاتی است که زندگی آمریکایی‌ها را از دوران استعمار تا سال 1876 مستند می‌کند. مواد چاپی از تجربه اولیه آمریکا. مجموعه کتاب آشپزی شامل تقریباً 1100 جلد است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The American edition of Twamley's book was reprinted from the second British printing, described as "corrected and improved." The author had the advantage of his own 30-years' experience in cheese making, but he also apparently consulted with dairywomen from several countries in compiling the most successful procedures for making excellent cheeses. Covering everything from grazing land to care of cows to techniques for making the best cheeses of all varieties, the book also includes special chapters on butter and which noxious plants to remove from grazing lands to avoid bad tasting cheese. This edition of Josiah Twamley's Dairying Exemplified, or The Business of Cheese-Making was reproduced by permission from the volume in the collection of the American Antiquarian Society, Worcester, Massachusetts. Founded in 1812 by Isaiah Thomas, a Revolutionary War patriot and successful printer and publisher, the Society is a research library documenting the life of Americans from the colonial era through 1876. The Society collects, preserves and makes available as complete a record as possible of the printed materials from the early American experience. The cookbook collection includes approximately 1,100 volumes.





نظرات کاربران