مشخصات کتاب
Dietary Guidelines for Americans 2015-2020
ویرایش:
نویسندگان: U. S. Department of Agriculture., U. S. Department of Health and Human Services
سری:
ISBN (شابک) : 9781510726048, 9781510726161
ناشر: Skyhorse Publishing
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 20 مگابایت
قیمت کتاب (تومان) : 44,000
کلمات کلیدی مربوط به کتاب دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها 2015-2020: کتاب های الکترونیکی
میانگین امتیاز به این کتاب :
تعداد امتیاز دهندگان : 6
در صورت تبدیل فایل کتاب Dietary Guidelines for Americans 2015-2020 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها 2015-2020 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
توضیحاتی در مورد کتاب دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها 2015-2020
دستورالعملهای غذایی برای آمریکاییها 2015-2020 اطلاعات
بهروز دولت را در مورد رژیم غذایی و سلامتی به منظور کمک به همه
کودکان و خانوادههایشان در مصرف یک رژیم غذایی سالم و از نظر
تغذیه کافی ارائه میدهد.
نسخههای قبلی دستورالعملهای رژیم غذایی عمدتاً بر اجزای رژیم
غذایی هرم غذایی مانند لبنیات، گوشت، میوهها و سبزیجات متمرکز
بود. با این حال، تعداد فزایندهای از تحقیقات جدید رابطه بین
الگوهای کلی غذا خوردن، سلامتی و خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را
بررسی کردهاند، و یافتههای مربوط به این روابط به اندازه کافی
برای حمایت از راهنماییهای رژیم غذایی ثابت شده است. در نتیجه،
الگوهای غذایی و ویژگی های غذایی و مواد مغذی آن ها تمرکز توصیه
های
دستورالعمل های رژیم غذایی 2015-2020
است. این نسخه دستورالعملهایی را برای هفت میلیون
آمریکایی که رژیمهای گیاهخواری را دنبال میکنند ارائه میکند -
این تعداد در ده سال گذشته سه برابر شده است.
اطلاعات
دستورالعمل های غذایی
...
توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی
Dietary Guidelines for Americans 2015-2020 provides the
government's must up-to-date information on diet and health in
order to help all children and their families consume a
healthy, nutritionally adequate diet.
Previous editions of the Dietary Guidelines focused
primarily on individual dietary components of the food pyramid,
such as dairy, meats, fruits, and vegetables. However, a
growing body of new research has examined the relationship
between overall eating patterns, health, and risk of chronic
disease, and findings on these relationships are sufficiently
well established to support dietary guidance. As a result,
eating patterns and their food and nutrient characteristics are
a focus of the recommendations in the
2015-2020 Dietary Guidelines
. This edition provides guidelines for the seven
million Americans who follow vegetarian diets—a number
that has tripled in the last ten years.
The information in the
Dietary Guidelines
...
نظرات کاربران