ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Mountain berries & desert spice: sweet inspiration from the Hunza Valley to the Arabian Sea

دانلود کتاب انواع توت‌های کوهی و ادویه بیابانی: الهام‌بخش شیرینی از دره هونزا تا دریای عرب

Mountain berries & desert spice: sweet inspiration from the Hunza Valley to the Arabian Sea

مشخصات کتاب

Mountain berries & desert spice: sweet inspiration from the Hunza Valley to the Arabian Sea

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780711238527, 0711238529 
ناشر: Frances Lincoln Limited 
سال نشر: 2017 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 34 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 58,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب انواع توت‌های کوهی و ادویه بیابانی: الهام‌بخش شیرینی از دره هونزا تا دریای عرب: دسر، دسر -- پاکستان، دسر -- پاکستان، پاکستان



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Mountain berries & desert spice: sweet inspiration from the Hunza Valley to the Arabian Sea به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب انواع توت‌های کوهی و ادویه بیابانی: الهام‌بخش شیرینی از دره هونزا تا دریای عرب نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب انواع توت‌های کوهی و ادویه بیابانی: الهام‌بخش شیرینی از دره هونزا تا دریای عرب



در این کتاب آشپزی پاکستانی که مشتاقانه منتظر آن هستیم تابستان ها زیر درخت تمر هندی، نویسنده غذا و معلم آشپزی سمیه عثمانی به سفر اکتشافی خود از طریق غذاهای عجیب و غریب زادگاهش پاکستان ادامه می دهد. توت های کوهی و ادویه صحرا، آشپزهای خانگی را با دسرهای پاکستانی آشنا می کند و اهمیت منحصر به فرد آنها را در فرهنگ و سنت های این کشور بررسی می کند. 70 دستور غذای اصیل و خانوادگی از دامنه‌های کوه‌های هندوکش در شمال (جایی که انواع توت‌ها و میوه‌ها به وفور رشد می‌کنند)، از طریق پنجاب حاصلخیز (با دسرهای مبتنی بر برنج و غلات) به دریای عرب در جنوب سفر می‌کنند. ، که در آن دستور العمل های شیرینی با زعفران و هل مورد علاقه است. از میان‌وعده‌های شیرینی که بین دوستان بر روی قهوه به اشتراک گذاشته می‌شود تا دسرهای مجلل و مناسب برای عروسی‌های مجلل، سمیه خواننده را با دستور العمل‌های زیبا و به راحتی به دست می‌آورد که هر کسی می‌تواند آن را بچشد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

In this eagerly awaited follow up to Pakistani cookbook Summers Under the Tamarind Tree, food writer and cookery teacher Sumayya Usmani continues her journey of discovery through the exotic cuisine of her native Pakistan. Mountain Berries and Desert Spice introduces home cooks to Pakistani desserts and explores their unique significance in the country's culture and traditions. The 70 authentic and family recipes travel from the foothills of the Hindu Kush mountains in the north (where berries and fruits grow in abundance), via the fertile Punjab (with its rice- and grain-based desserts) to the Arabian sea in the south, where saffron- and cardamom-laced sweet recipes are a favourite. From the sweet snacks shared between friends over coffee to sumptuous desserts fit for lavish weddings, Sumayya tempts the reader with beautiful, easily achieved recipes that anyone can savour.





نظرات کاربران