ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Chocolate busters: how to kick it ... easily!

دانلود کتاب شیرینی شکلات: چگونه آن را لگد بزنیم ... به راحتی!

Chocolate busters: how to kick it ... easily!

مشخصات کتاب

Chocolate busters: how to kick it ... easily!

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780007524457, 0007524455 
ناشر: HarperCollins Publishers;Thorsons 
سال نشر: 2004 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 252 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 43,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب شیرینی شکلات: چگونه آن را لگد بزنیم ... به راحتی!: آشپزی -- سلامت و شفا -- عمومی ، صنعت مدرسه ، تبلیغات -- غذا ، شکلات ، رفتار اجباری ، عادات غذایی ، ، تبلیغات -- غذا ، آشپزی -- سلامت و شفا -- عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Chocolate busters: how to kick it ... easily! به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب شیرینی شکلات: چگونه آن را لگد بزنیم ... به راحتی! نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب شیرینی شکلات: چگونه آن را لگد بزنیم ... به راحتی!

با کتاب جدید بی احترام، دیوانه و اصلی جیسون ویل، از اعتیاد به شکلات رها شوید. جیسون، با نام مستعار JuiceMaster، خطرات مواد تشکیل دهنده شکلات (شکر، لبنیات و مواد افزودنی)، ترفندهای صنعت بازاریابی برای نگه داشتن همه ما و وابستگی عاطفی ما به چیزهای شیرین را فاش می کند - و به شما نشان می دهد که چگونه این عادت را ترک کنید. جیسون ویل دیدگاه خود را در مورد پدیده SugarBusters و ضد لبنیات ارائه می‌کند، در صنایع غذایی و بازاریابی پاپ می‌گیرد و به شما نشان می‌دهد که چگونه خود را از تله غذای ذهنی با قالب‌بندی مجدد افکارتان رها کنید. شکر کوکائین دنیای غذا است که مسئول چاقی، دیابت و بسیاری از مشکلات دیگر است. لبنیات به همان اندازه برای ما مضر است و یک ماده غذایی اسیدساز است. معده بسیاری از افراد برای تجزیه لاکتوز مناسب نیست و بنابراین بر توانایی ما برای هضم مواد مغذی دیگر غذاها تأثیر می گذارد. این کتاب همچنین به بررسی راه‌هایی می‌پردازد که آژانس‌های تبلیغاتی ما را اغوا می‌کنند و ما را درگیر نگه می‌دارند، و همچنین وابستگی‌های عاطفی ما به شکلات را بررسی می‌کند، که از اوایل کودکی ایجاد شده است: به قول جیسون «دایه شکلاتی». مناظره پر جنب و جوش جیسون، پر از اطلاعات شگفت انگیزی که موهای شما را سیخ می کند، کافی است تا هر کسی را از شکلات منصرف کند. او به این نگاه می‌کند که چگونه ما را به دام انداخته‌ایم و به «کلاهی» که قنادی است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Break free from your chocolate addiction with Jason Vale's irreverent, zany and original new book. Jason, aka The JuiceMaster, reveals the dangers of chocolate's ingredients (sugar, dairy and additives), the marketing industry's ploys to keep us all hooked and our emotional attachment to the sweet stuff- and shows you how to kick the habit. Jason Vale offers his own take on the SugarBusters and anti-dairy phenomenon, taking a pop at the food and marketing industries and showing you how to free yourself from the mental food trap by reframing your thoughts. Sugar is the cocaine of the food world, responsible for obesity, diabetes and a host of other problems. Dairy is equally bad for us and is an acid-forming food. Many people's stomachs aren't suited to break the lactose down properly and so it affects our ability to digest the nutrients from other food. This book also examines the ways in which the advertising agencies seduce us and keep us hooked, as well as examining the emotional attachments we have to chocolate, created from early childhood: 'the chocolate nanny' as Jason puts it. Jason's lively debate, full of amazing information that makes your hair stand on end, is enough to put anyone off chocolate. He looks at how we've been hooked ' and the 'con' that is confectionery.





نظرات کاربران