ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Traditional Indian Thali

دانلود کتاب تالی سنتی هندی

Traditional Indian Thali

مشخصات کتاب

Traditional Indian Thali

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9789384391782 
ناشر: Notion Press 
سال نشر: 2015 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 15 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 2


در صورت تبدیل فایل کتاب Traditional Indian Thali به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تالی سنتی هندی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تالی سنتی هندی



هند کشوری متنوع است و غذاهای آن تفاوتی ندارد. از شمال به جنوب، از شرق تا غرب می توانید طعم غذاهای مختلف را بچشید. غذاهای هندی ترکیبی از طعم ها و عطرهای مختلف است که در بشقاب به نام تالی سرو می شود. هر منطقه ای غذاهای مخصوص خود را دارد و روش پخت و پز مخصوص به خود را دارد. پنج تالی محبوب در هند وجود دارد که عبارتند از ماهاراشتریان، گواجاراتی، راجستانی، پنجابی و جنوب هند. همه اینها اساساً شامل برنج، روتی یا چاپاتی یا پوری، پاپاد، سالاد، رایتا، حداقل 2-3 سبزی [خشک و سس]، دال، کشک ساده، یک عدد کاری و شیرینی است. این کتاب به عنوان راهنمای همه کسانی است که عاشق کشف و امتحان دستور العمل های سنتی هندی هستند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

India is a diverse country and its cuisines are no different. From North to South, East to West you get to taste different mouth watering cuisines. Indian cuisine is a blend of assorted flavours and aroma served on a plate, called thali. Every region has its own specialities and way of cooking. There are five popular thali's in India namely Maharashtriyan, Guajarati, Rajasthani, Punjabi and South Indian. All of these basically include rice, roti or chapati or puri, papad, salad, raita, atleast 2-3 vegetables [dry and gravy], dal, plain curd, one curry and sweets. This book serves as a guide to all those who love to explore and try different traditional Indian recipes.





نظرات کاربران