ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Brilliant Buttercream Recipes

دانلود کتاب دستور العمل های باترکریم درخشان

Brilliant Buttercream Recipes

مشخصات کتاب

Brilliant Buttercream Recipes

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781446376652, 1446376656 
ناشر: F&W Media International 
سال نشر: 2017 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب دستور العمل های باترکریم درخشان: تزیین کیک، آشپزی / عمومی، آیسینگ (شیرینی)، کتاب های الکترونیکی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 2


در صورت تبدیل فایل کتاب Brilliant Buttercream Recipes به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دستور العمل های باترکریم درخشان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دستور العمل های باترکریم درخشان

این کتاب کوتاه حاوی دستور العمل آزمایش شده و آزمایش شده باترکریم از نویسندگان پرفروش کیک کوتور کوتور ملکه قلب، همراه با هفت جایگزین منحصر به فرد، از جمله نسخه های گیاهی و بدون شکر است. طرز تهیه مرنگ ایتالیایی، مرنگ سوئیسی، مرنگ فرانسوی، آلمانی، ارمینه، خمیر لوبیا و انواع بادام هندی را بیاموزید تا از آنها برای تولید کیک باترکریم استفاده کنید.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This short book features the tried and tested 'crusting' buttercream recipe from best-selling authors Queen of Hearts Couture Cakes, along with seven unique alternatives, including vegan and sugar-free versions. Learn how to make Italian meringue, Swiss meringue, French meringue, German, Ermine, bean paste and cashew nut varieties to use for your buttercream cake creations.





نظرات کاربران