ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The prophets of smoked meat : a journey through Texas barbecue

دانلود کتاب پیامبران گوشت دودی: سفری در کباب تگزاس

The prophets of smoked meat : a journey through Texas barbecue

مشخصات کتاب

The prophets of smoked meat : a journey through Texas barbecue

ویرایش: 1st ed 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780062202925, 0062202928 
ناشر: HarperCollins;Anthony Bourdain/Ecco 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 207 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 56,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب پیامبران گوشت دودی: سفری در کباب تگزاس: باربیکیو -- تگزاس.، رستوران ها -- تگزاس -- کتاب های راهنما.، تگزاس -- توضیحات و سفر.، سفر، باربیکیو.، رستوران ها.، تگزاس.، رستوران ها -- کتاب های راهنما -- تگزاس.



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب The prophets of smoked meat : a journey through Texas barbecue به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پیامبران گوشت دودی: سفری در کباب تگزاس نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پیامبران گوشت دودی: سفری در کباب تگزاس



عنوان اولیه در مجموعه کتاب های آنتونی بوردین، پیامبران گوشت دودی توسط "Barbecue Snob" Daniel Vaughn، نویسنده وبلاگ بسیار محبوب Full Custom Gospel BBQ، سفری غرق در سراسر جهان است. قلب کباب تگزاس.

از پستان تا دنده، گوشت گاو تا گوشت خوک، کهور تا بلوط، این راهنمای جامع و کاملاً مصور برای کباب تگزاس شامل دستور العمل های استادان گودال، داستان های جاده - از بازارهای گوشت روستایی تا غرفه‌های کنار جاده، عکاسی مجلل، و نگاهی پانوراما به Lone Star State، جایی که گوشت دودی مقدس است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The debut title in the Anthony Bourdain Books line, The Prophets of Smoked Meat by “Barbecue Snob” Daniel Vaughn, author of the enormously popular blog Full Custom Gospel BBQ, is a rollicking journey through the heart of Texas Barbecue.

From brisket to ribs, beef to pork, mesquite to oak, this fully illustrated, comprehensive guide to Texas barbecue includes pit masters’ recipes, tales of the road—from country meat markets to roadside stands, sumptuous photography, and a panoramic look at the Lone Star State, where smoked meat is sacred.



فهرست مطالب

The making of a prophet --
Few and far between in the Texas Panhandle --
Weekend barbeque in Southeast Texas --
Cowboy-style barbeque in the Hill Country --
A long search through East Texas --
Barbacoa in South Texas --
West Texas: from Fort Worth to El Paso --
Eating with our hands in Central Texas --
The Texas triangle --
Pitmaster profiles.




نظرات کاربران