ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Milk a global history

دانلود کتاب شیر یک تاریخ جهانی است

Milk a global history

مشخصات کتاب

Milk a global history

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Edible 
ISBN (شابک) : 9781861896568 
ناشر: Reaktion Books 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 161 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 529 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 35,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب شیر یک تاریخ جهانی است: شیر--تاریخچه،شیر،آشپزی (شیر)،فرآوری لبنیات،تاریخچه،کتاب های الکترونیک،شیر -- تاریخچه



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Milk a global history به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب شیر یک تاریخ جهانی است نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب شیر یک تاریخ جهانی است

شیر - "برای بدن مفید است." انکار حقیقت کمپین تبلیغاتی سابق شورای لبنیات آمریکا دشوار است. شیر از بدو تولد غذای نگهدارنده و ضروری تمام پستانداران است. این اولین غذایی است که می‌چشیم. و با این حال، علیرغم رابطه طبیعی با شیر، اکثریت جمعیت جهان نمی توانند آن را به شکلی که اغلب در دسترس بزرگسالان است، یعنی شیر گاو، هضم کنند. هانا ولتن در کتاب میلک، افسانه ها و باورهای غلط پیرامون نوشیدنی همه جا حاضر را بررسی می کند. فرآوری شیر مدرن یک نوشیدنی ایمن و تمیز تولید می کند که با شیر خالص مستقیماً از گاو بسیار متفاوت است. با این وجود، طرفداران زیادی از شیر خام وجود دارند که روزهای قبل از پاستوریزاسیون، همگن سازی و استانداردسازی را می طلبند. با این حال، شیر در زمان قبل از این فرآیندهای علمی حتی کمتر از امروز طبیعی بود - در آن زمان به عنوان سم سفید شناخته می شد، حاوی باکتری بود، با مواد افزودنی مخلوط می شد تا بعد از برداشتن خامه مانند شیر به نظر برسد، پر از مواد شیمیایی برای تقویت آن بود. ماندگاری و بسیار کم آب شده است. اکنون که شیر جزء اصلی یک رژیم غذایی سالم و متعادل در نظر گرفته می شود، ولتن به بررسی این موضوع می پردازد که چگونه و چرا تصورات شیر ​​در آگاهی عمومی از علم تغذیه به کمپین های تبلیغاتی صنایع لبنی تغییر کرده است. این کاوش بسیار مصور در مورد یکی از اساسی ترین غذاها و نوشیدنی ها همچنین شامل دستور العمل هایی برای بستنی، میلک شیک و حتی رنگ شیر می باشد. شیر به همان اندازه شگفت زده و سرگرم خواهد شد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Milk—“It does a body good.” It’s difficult to deny the truth of the American Dairy Council’s former advertising campaign. From birth milk is the sustaining and essential food of all mammals. It is the first food we ever taste. And yet, despite that natural relationship to milk, the majority of the world’s population cannot digest it in the form most often available to adults—cow’s milk.             In Milk, Hannah Velten explores the myths and misconceptions surrounding the ubiquitous drink. Modern milk processing produces a safe, clean beverage that is very different from pure milk straight from the cow. Nonetheless, there are many advocates of raw milk that long for the days before pasteurization, homogenization, and standardization. Yet milk in the time before these scientific processes was even less natural than today—known then as the white poison, it was bacteria-ridden, mixed with additives to make it look like milk after the cream was removed, filled with chemicals to promote its shelf life, and extremely watered down. Now that milk is considered a staple of a healthy and balanced diet, Velten investigates how and why conceptions of milk have shifted in the public consciousness, from the science of nutrition to the dairy industry’s advertising campaigns. This highly illustrated exploration of one of the most fundamental foods and drinks also includes recipes for ice-cream, milkshakes, and even milk paint.  Milk will surprise and entertain in equal measure.



فهرست مطالب

Imprint page......Page 6
Contents......Page 7
Introduction......Page 9
1. The First Milk......Page 12
2. The White Elixir’......Page 37
3. White Poison......Page 57
4. Solving the Milk Question......Page 79
5. Modern Milk......Page 102
Recipes......Page 126
Glossary......Page 130
Appendix......Page 134
References......Page 135
Select Bibliography......Page 149
Websites and Associations......Page 150
Acknowledgements......Page 152
Photo Acknowledgements......Page 153
Index......Page 155




نظرات کاربران