ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Tea with Bea: Recipes from Bea's of Bloomsbury

دانلود کتاب چای با بی: دستور العمل هایی از Bea's of Bloomsbury

Tea with Bea: Recipes from Bea's of Bloomsbury

مشخصات کتاب

Tea with Bea: Recipes from Bea's of Bloomsbury

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781849753050, 1849753059 
ناشر: Ryland Peters & Small 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 37 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب چای با بی: دستور العمل هایی از Bea's of Bloomsbury: است



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Tea with Bea: Recipes from Bea's of Bloomsbury به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب چای با بی: دستور العمل هایی از Bea's of Bloomsbury نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب چای با بی: دستور العمل هایی از Bea's of Bloomsbury

پوشش دادن؛ صفحه عنوان؛ مقدمه؛ یادداشت های آشپزی؛ نکاتی برای یک شیرینی موفق درست کردن چای عالی؛ درست کردن قهوه کامل؛ کوکی ها و بارها؛ کوکی های چیپسی شکلاتی نهایی; snickerdoodles; کلوچه بلغور لیمو; نان کوتاه اسطوخودوس; کوکی های کشمشی نارگیل جو دوسر؛ بیسکوتی کره بادام زمینی شکلاتی؛ بیسکوتی لیموی مغزدار؛ میله های فاج جاده سنگی; میله های گرانولا؛ قاتل والرونا براونی; بلوند بلژیکی; اسکون و خوراکی های کوچک. دمنوش نهایی چای بعد از ظهر؛ اسکون کرن بری نارنجی؛ کیک های شیرینی زنجبیلی گینس; کلوچه بلوبری streusel; مافین گیلاس بادام؛ مافین دونات. Bea's of Bloomsbury از سال 2008 در قلب لندن خوراکی های خوش طعمی ارائه می دهد. هر روز کیک های لایه ای، مرنگ و ردیف های کاپ کیک در ویترین مغازه رهگذران را جذب می کند. اکنون می‌توانید با این دستور العمل‌های ساده از چای با بی‌آ در خانه خود لذت ببرید. کوکی‌ها و بارها برای لذت بردن با یک فنجان چای درست می‌شوند. نان کوتاه اسطوخودوس باشد یا کوکی های شکلاتی دوبل، اینجا چیزی برای پر کردن قوطی ها وجود دارد. تصور کنید چای بعدازظهر و آنچه بهار به ذهنتان می‌آید Scones & Small Cakes هستند. Bea بهترین دستور پخت اسکن و سایر فینگرفودهای شیرین مانند ماکارون فرانسوی را ارائه می دهد. هنگامی که وقت چای خواستار چیزی خاص است، به فصل تارت ها مراجعه کنید. با دستور العمل های دو نوع خمیر، پای کاستارد اسپند ویسکی طلایی و پای آهک کلیدی، برای ایده گرفتن گیر نخواهید کرد. کلید Bea برای موفقیت کیک، تعداد انگشت شماری از دستور العمل های بی خطر است که او همیشه می تواند به آنها اعتماد کند. فصل کیک به دستور العمل های اصلی اختصاص داده شده است که می توانند برای ایجاد ایده های خیره کننده در فصل کیک های خاص تزئین یا لایه بندی شوند. و زمانی که فقط یک کیک پنیر درست می شود، در اینجا گزینه های زیادی پیدا خواهید کرد - از ساده تا عالی. Bea Vo یک سرآشپز و صاحب Bea's of Bloomsbury است. او که در منطقه واشنگتن دی سی به دنیا آمد، اولین بار در سن هفت سالگی زمانی که توانست آرد روی سقف بیاورد، عشقش به شیرینی را کشف کرد. پس از فارغ التحصیلی در رشته علوم و فناوری در دانشگاه کرنل، او بلافاصله خود را به آشپزی پرتاب کرد. او در Le Cordon Bleu آموزش دید و Bea's of Bloomsbury را در سال 2008 با شعبه‌هایی در Bloomsbury ادبی لندن، شهر لندن و چلسی افتتاح کرد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Cover; Title page; Intorduction; Cooking notes; Tips to a successful pastry run; Making perfect tea; Making perfect coffee; Cookies & bars; ultimate chocolate chip cookies; snickerdoodles; lemon verbena semolina cookies; lavender shortbread; oatmeal coconut raisin cookies; chocolate peanut butter biscotti; nutty lemon biscotti; rocky road fudge bars; granola bars; killer Valrhona brownies; Belgian blondies; Scones & small treats; the ultimate afternoon tea scone; orange cranberry scones; gingerbread Guinness cupcakes; blueberry streusel muffins; almond cherry muffins; doughnut muffins.;Bea's of Bloomsbury has been offering mouth-watering teatime treats in the heart of London since 2008. Every day the layer cakes, meringues and tiers of cupcakes in the shop window entice passers-by. Now you can enjoy Tea with Bea in your own home with these easy-to-follow recipes. Cookies & bars are made to enjoy with a cup of tea. Be it lavender shortbread or double chocolate chip cookies, there's something here to fill the tins. Imagine afternoon tea and what spring to mind are Scones & Small Cakes. Bea provides the ultimate scone recipe and other sweet fingerfood, such as French macarons. When teatime calls for something special, turn to the Tarts chapter. With recipes for two types of dough, and golden whisky pecan custard pie and key lime pie, you won't be stuck for ideas. Bea's key to cake success is a handful of failsafe recipes that she can always rely on. The Cake chapter is devoted to staple recipes which can be embellished or layered to create the dazzling ideas in the Special Cakes chapter. And when only a Cheesecake will do, you'll find plenty of choice here - from the simple to the sublime. Bea Vo is a chef and the owner of Bea's of Bloomsbury. Born in the Washington D.C. area, she first discovered her love of pastry at the age of seven when she managed to get flour on the ceiling. Upon graduating in Science and Technology at Cornell University, she immediately threw herself into cuisine. She trained at Le Cordon Bleu and opened Bea's of Bloomsbury in 2008, with branches in London's literary Bloomsbury, the City of London and Chelsea.



فهرست مطالب

Cover
Title page
Intorduction
Cooking notes
Tips to a successful pastry run
Making perfect tea
Making perfect coffee
Cookies & bars
ultimate chocolate chip cookies
snickerdoodles
lemon verbena semolina cookies
lavender shortbread
oatmeal coconut raisin cookies
chocolate peanut butter biscotti
nutty lemon biscotti
rocky road fudge bars
granola bars
killer Valrhona brownies
Belgian blondies
Scones & small treats
the ultimate afternoon tea scone
orange cranberry scones
gingerbread Guinness cupcakes
blueberry streusel muffins
almond cherry muffins
doughnut muffins. Almond financiers & mocha variationraspberry meringues
foolproof vanilla macarons
vanilla marshmallows
sea salt caramels
Tarts
pâte brisée dough
pâte sablée dough
Key lime pie
the ultimate coconut cream pie
golden Bourbon pecan custard pie
poached pear & frangipane tart
milk chocolate sesame cream tart
green tea cream tart with
Cake bases & fillings
lemon curd
vanilla pastry cream
coconut pastry cream
green tea pastry cream
Italian buttercream
American vanilla buttercream
fudge icing
cream cheese icing
the ultimate vanilla layer cake
the ultimate devil\'s food cake. Wheat-free Valrhona cakevegan chocolate cake
red velvet cake
espresso Bourbon cake
chocolate buttermilk cake
almond frangipane cake
almond tea cake
apple Bourbon pecan cake
leftovers trifle
Special cakes
the Renee
vanilla coconut cake with
triple chocolate cake
frangipane raspberry cake
espresso Bourbon cake with
gingerbread Guinness cake with poached pears
vegan chocolate mousse cake
hummingbird cake
Cheesecakes
vanilla cheesecake with berries
banoffee Bourbon cheesecake
amaretto cheesecake with
spiced pumpkin cheesecake
German chocolate cheesecake. Chocolate peanut butter swirl cheesecakeIdeas for tea parties
Credits & acknowledgments
Copyright
Bea Vo
Kate Whitaker.




نظرات کاربران