ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Searing inspiration: fast, adaptable entrées and fresh pan sauces

دانلود کتاب الهام بخش: خوراکی های سریع و سازگار و سس های تابه ای تازه

Searing inspiration: fast, adaptable entrées and fresh pan sauces

مشخصات کتاب

Searing inspiration: fast, adaptable entrées and fresh pan sauces

ویرایش: [First edition] 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780393292411, 039329241X 
ناشر: W. W. Norton & Company 
سال نشر: 2018 
تعداد صفحات: 240 pages : color illustrations  
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 62 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 55,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 3


در صورت تبدیل فایل کتاب Searing inspiration: fast, adaptable entrées and fresh pan sauces به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب الهام بخش: خوراکی های سریع و سازگار و سس های تابه ای تازه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب الهام بخش: خوراکی های سریع و سازگار و سس های تابه ای تازه

بپزید، لعاب بزنید، تقویت کنید و سرو کنید: شام‌های خوش طعم می‌توانند به همین سادگی باشند. سوزان ولند، استاد استاد، ابتدا توضیح می‌دهد که چگونه به طرز ماهرانه‌ای از یک ماهیتابه داغ برای سرخ کردن خوراکی‌ها استفاده کنید، سپس نشان می‌دهد که با چه سرعتی می‌توان یک سس تازه و آسان درست کرد. در بیش از شصت دستور غذای فریبنده که شامل غذاهای دریایی، مرغ، گوشت، سبزیجات، توفو و تخم‌مرغ می‌شود، ولاند از آشپزهای خانه دعوت می‌کند تا دستور العمل‌های او را با طعم، رژیم غذایی و در دسترس بودن مواد تشکیل دهند. یک Sole Meunière کلاسیک می‌تواند برای مرغ، کالاماری یا ماهی قزل آلا: به سادگی با کره قهوه‌ای، کمی لیمو و کمی جعفری بپاشید. غذاهای امروزی بیشتری مانند مرغ تمر هندی، گوشت بره با سس بربری، و استیک پروولون با گوجه‌فرنگی گیلاسی گرم شده نیز خلاقانه ارائه می‌دهند. الهام بخش آشپزها را به اختراع ظروف ترغیب می کند و سس قدیمی تابه را به طعم و مزه های مدرن و آشپزخانه ها می آورد.\"--ارائه شده توسط ناشر. ابزار و تجهیزات -- اصول -- ماهی و غذاهای دریایی -- مرغ و مرغ -- گوشت -- سبزیجات ، تخم مرغ ، و موارد دیگر -- بداهه نواز -- این یک شراب لعنتی طولانی از سس تابه لیوان شما بوده است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

"Sear, deglaze, enhance, and serve: flavorful dinners can be that simple. A master teacher, Susan Volland first explains how to skillfully wield a hot skillet to sear entrées, then shows how quickly a fresh, easy sauce can be made in that same hot pan. In more than sixty enticing recipes that cover seafood, poultry, meats, vegetables, tofu, and eggs, Volland invites home cooks to adapt her recipes for taste, diet, and ingredient availability. A classic Sole Meunière can work for chicken, calamari, or salmon: simply top with browned butter, a squeeze of lemon, and a sprinkling of parsley. More contemporary dishes such as Tamarind-Glazed Chicken, Lamb Patties with Berbere Gravy, and Provolone Steaks with Warmed Cherry Tomatoes also offer creative substitutions. Searing Inspiration will embolden cooks to invent dishes, bringing the age-old pan sauce to modern tastes and kitchens."--Provided by publisher.;Tools and equipment -- The basics -- Fish and seafood -- Chicken and poultry -- Meats -- Vegetables, eggs, and other -- Improvising -- It's-been-a-long-damn-daywine-from-your-glass pan sauce.





نظرات کاربران