ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The new mediterranean cookbook: incredible dishes inspired by cooking traditions spanning three continents

دانلود کتاب کتاب آشپزی جدید مدیترانه ای: غذاهای باورنکردنی با الهام از سنت های آشپزی در سه قاره

The new mediterranean cookbook: incredible dishes inspired by cooking traditions spanning three continents

مشخصات کتاب

The new mediterranean cookbook: incredible dishes inspired by cooking traditions spanning three continents

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781624141041, 1624140955 
ناشر: Page Street Publishing;Page Street Pub. Co 
سال نشر: 2015 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 10 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب کتاب آشپزی جدید مدیترانه ای: غذاهای باورنکردنی با الهام از سنت های آشپزی در سه قاره: آشپزی، مدیترانه ای، کتاب آشپزی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب The new mediterranean cookbook: incredible dishes inspired by cooking traditions spanning three continents به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب آشپزی جدید مدیترانه ای: غذاهای باورنکردنی با الهام از سنت های آشپزی در سه قاره نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب آشپزی جدید مدیترانه ای: غذاهای باورنکردنی با الهام از سنت های آشپزی در سه قاره

رستوران های برنده جایزه سامه وادی تازه شروع استعدادهای اوست. او یک شرکت ادویه جات دارد، نیمه نهایی جوایز بنیاد جیمز ریش \"بهترین سرآشپز\" و \"ستاره در حال ظهور\" بود و توسط دو آشپز خانه مشتاق بزرگ شد. او در خاورمیانه به دنیا آمد و با آشپزی و خوردن غذاهای مدیترانه ای بزرگ شد. در اینجا، او مجموعه‌ای از دستور العمل‌ها را ارائه می‌دهد که نمایانگر نگاهی استثنایی به میراث غنی او است، پایه‌های آشپزی که او را به صدر صحنه رستوران‌های آمریکایی سوق داده است. بشقاب‌های کوچک -- بشقاب‌های بزرگ -- مخلفات -- دسر -- نوشیدنی -- The Larder.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Sameh Wadi's award-winning restaurants are just the beginning of his talents. He has a spice company, was a semifinalist for the James Beard Foundation "Best Chef " and "Rising Star" awards and was raised by two avid home cooks. Born in the Middle East, he grew up cooking and eating Mediterranean food. Here, he offers a collection of recipes that represent an exceptional look into his rich heritage, the culinary foundation that has propelled him to the top of the American restaurant scene.;Small Plates -- Large Plates -- Side Dishes -- Dessert -- Drink -- The Larder.



فهرست مطالب

Small Plates --
Large Plates --
Side Dishes --
Dessert --
Drink --
The Larder.




نظرات کاربران