دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Wagner-bacher. Lisl
سری:
ISBN (شابک) : 9783710603358, 9783710602559
ناشر: Christian Brandstätter Verlag
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 0
زبان: German
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 21 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Meine österreichische Küche به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آشپزخانه اتریشی من نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
لیزل واگنر-باخر، بانوی بزرگ غذاهای اتریشی است. هنگامی که او در سال 1979 "Landhaus Bacher" را از پدر و مادرش در Mautern، در قلب Wachau گرفت، رستوران مورد علاقه بسیاری از بازیگران سینما و تلویزیون بود که فیلم های محلی را در مناظر زیبای دانوب فیلمبرداری کردند. امروزه، Landhaus Bacher یکی از بهترین رستوران های جهان آلمانی زبان است. در این کتاب بسیار شخصی، لیسل واگنر-باخر نشان میدهد که چه غذاهایی برای چندین دهه موفقیت او را همراهی کردهاند، غذا خوردن در بیرون از خانه با دوستان و خانواده چه معنایی برای او دارد، او دوست دارد در زمانی که باید سریع انجام شود چه غذاهایی بپزد، و چگونه به او میدهد. لذت های آشپزی نوه ها خراب شده است. خلاق، الهام بخش و هرگز گوشه گیر. ریشه محکمی در منطقه و غذاهای اتریشی دارد، همیشه با دید فراتر از مرزها و در سطح عالی بین المللی. بهترین چیز در مورد آن: دستور العمل های Lisl Wagner-Bacher برای آشپزخانه در خانه عالی هستند و برای استفاده روزمره مناسب هستند.
Lisl Wagner-Bacher ist die Grande Dame der österreichischen Küche. Als sie 1979 von ihren Eltern in Mautern, im Herzen der Wachau, das "Landhaus Bacher" übernahm, war es das Lieblingsrestaurant vieler Schauspieler aus Film und Fernsehen, die in der wunderschönen Donau-Landschaft Heimatfilme drehten. Heute gehört das Landhaus Bacher zu den besten Restaurants im deutschsprachigen Raum. In diesem sehr persönlichen Buch verrät Lisl Wagner-Bacher, welche Gerichte ihren Erfolg seit Jahrzehnten begleiten, was Essen im Kreis von Freunden und Familie für sie bedeutet, was sie am liebsten kocht, wenn es besonders schnell gehen soll, und wie sie ihre Enkel kulinarisch verwöhnt. Kreativ, inspirierend und nie abgehoben. Fest in der Region und der österreichischen Küche verankert und dabei immer mit dem Blick über die Grenzen und auf internationalem Top-Niveau. Das Beste daran: Lisl Wagner-Bachers Rezepte sind perfekt für die Küche zu Hause und alltagstauglich.