ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Das geht auf!: Süßes aus Hefeteig

دانلود کتاب این کار می کند!: شیرینی های تهیه شده از خمیر مخمر

Das geht auf!: Süßes aus Hefeteig

مشخصات کتاب

Das geht auf!: Süßes aus Hefeteig

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783799510868, 3799510869 
ناشر: Jan Thorbecke Verlag 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 0 
زبان: German 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Das geht auf!: Süßes aus Hefeteig به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب این کار می کند!: شیرینی های تهیه شده از خمیر مخمر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب این کار می کند!: شیرینی های تهیه شده از خمیر مخمر

مقدمه جهت یابی؛ عنوان اصلی؛ محتوی؛ معرفی؛ کیک؛ کیک پودینگ بلغور جو دوسر پوره توت فرنگی; کیک بلوبری؛ کیک ریواس با کرامبل مارزیپان؛ کیک کرامبل دانه خشخاش؛ پیتزا سیب؛ نیش زنبور با کره نمک و عسل شکننده است. کیک کره ای؛ ریندلینگ کارنتین; ساوارین با پانچ سیب; کیک باندت با آلبالو؛ کیک گل رز؛ قیطان، نان و رول. قیطان مخمر کره ای؛ نان مرزیپان؛ تاج گل آجیل؛ کپسول خشخاش؛ بریوش; چوب شور مارتین; استولن؛ نان با میوه؛ رول های املا و کشمش؛ شیرینی با میوه خشک؛ Franzbrötchen; شیرینی های رولتی؛ بیسکوییت؛ بسته بندی کتان؛ کیک های کرامبل؛ حلزون گردو


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Intro; NAVIGATION; HAUPTTITEL; INHALT; Einleitung; Kuchen; Erdbeermus-Haferflocken-Puddingkuchen; Blaubeerkuchen; Rhabarberkuchen mit Marzipanstreuseln; Mohnstreuselkuchen; Apfelpizza; Bienenstich mit Salzbutter-Honig-Krokant; Butterkuchen; Kärntner Reindling; Savarin mit Apfelpunsch; Guglhupf mit Sauerkirschen; Rosenkuchen; Zöpfe, Brote & Brötchen; Buttriger Hefezopf; Marzipanzopf; Nusskranz; Mohnkapsel; Brioche; Martinsbrezel; Stollen; Früchtebrot; Dinkel-Rosinen-Brötchen; Bagels mit Trocken­früchten; Franzbrötchen; Croissants; KLEINGEBÄCK; Flachswickel; Streuselküchlein; Walnussschnecken



فهرست مطالب

Intro
NAVIGATION
HAUPTTITEL
INHALT
Einleitung
Kuchen
Erdbeermus-Haferflocken-Puddingkuchen
Blaubeerkuchen
Rhabarberkuchen mit Marzipanstreuseln
Mohnstreuselkuchen
Apfelpizza
Bienenstich mit Salzbutter-Honig-Krokant
Butterkuchen
Kärntner Reindling
Savarin mit Apfelpunsch
Guglhupf mit Sauerkirschen
Rosenkuchen
Zöpfe, Brote & Brötchen
Buttriger Hefezopf
Marzipanzopf
Nusskranz
Mohnkapsel
Brioche
Martinsbrezel
Stollen
Früchtebrot
Dinkel-Rosinen-Brötchen
Bagels mit Trocken­früchten
Franzbrötchen
Croissants
KLEINGEBÄCK
Flachswickel
Streuselküchlein
Walnussschnecken Teigtaschen mit süßer KürbisfüllungStollenkonfekt
Hefewaffeln mit Amaranth­pops und Birnen­kompott
Ensaimada
Berliner mit Quittengelee­füllung
Apfelkrapfen
Buchteln
Dampfnudeln
Zwieback
Bild- und Rezeptnachweis
Danksagung
ÜBER DIE AUTOR
ÜBER DAS BUCH
IMPRESSUM
HINWEISE DES VERLAGS




نظرات کاربران