دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Wagner. Markus
سری:
ISBN (شابک) : 9783799510868, 3799510869
ناشر: Jan Thorbecke Verlag
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 0
زبان: German
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Das geht auf!: Süßes aus Hefeteig به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب این کار می کند!: شیرینی های تهیه شده از خمیر مخمر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مقدمه جهت یابی؛ عنوان اصلی؛ محتوی؛ معرفی؛ کیک؛ کیک پودینگ بلغور جو دوسر پوره توت فرنگی; کیک بلوبری؛ کیک ریواس با کرامبل مارزیپان؛ کیک کرامبل دانه خشخاش؛ پیتزا سیب؛ نیش زنبور با کره نمک و عسل شکننده است. کیک کره ای؛ ریندلینگ کارنتین; ساوارین با پانچ سیب; کیک باندت با آلبالو؛ کیک گل رز؛ قیطان، نان و رول. قیطان مخمر کره ای؛ نان مرزیپان؛ تاج گل آجیل؛ کپسول خشخاش؛ بریوش; چوب شور مارتین; استولن؛ نان با میوه؛ رول های املا و کشمش؛ شیرینی با میوه خشک؛ Franzbrötchen; شیرینی های رولتی؛ بیسکوییت؛ بسته بندی کتان؛ کیک های کرامبل؛ حلزون گردو
Intro; NAVIGATION; HAUPTTITEL; INHALT; Einleitung; Kuchen; Erdbeermus-Haferflocken-Puddingkuchen; Blaubeerkuchen; Rhabarberkuchen mit Marzipanstreuseln; Mohnstreuselkuchen; Apfelpizza; Bienenstich mit Salzbutter-Honig-Krokant; Butterkuchen; Kärntner Reindling; Savarin mit Apfelpunsch; Guglhupf mit Sauerkirschen; Rosenkuchen; Zöpfe, Brote & Brötchen; Buttriger Hefezopf; Marzipanzopf; Nusskranz; Mohnkapsel; Brioche; Martinsbrezel; Stollen; Früchtebrot; Dinkel-Rosinen-Brötchen; Bagels mit Trockenfrüchten; Franzbrötchen; Croissants; KLEINGEBÄCK; Flachswickel; Streuselküchlein; Walnussschnecken
Intro
NAVIGATION
HAUPTTITEL
INHALT
Einleitung
Kuchen
Erdbeermus-Haferflocken-Puddingkuchen
Blaubeerkuchen
Rhabarberkuchen mit Marzipanstreuseln
Mohnstreuselkuchen
Apfelpizza
Bienenstich mit Salzbutter-Honig-Krokant
Butterkuchen
Kärntner Reindling
Savarin mit Apfelpunsch
Guglhupf mit Sauerkirschen
Rosenkuchen
Zöpfe, Brote & Brötchen
Buttriger Hefezopf
Marzipanzopf
Nusskranz
Mohnkapsel
Brioche
Martinsbrezel
Stollen
Früchtebrot
Dinkel-Rosinen-Brötchen
Bagels mit Trockenfrüchten
Franzbrötchen
Croissants
KLEINGEBÄCK
Flachswickel
Streuselküchlein
Walnussschnecken Teigtaschen mit süßer KürbisfüllungStollenkonfekt
Hefewaffeln mit Amaranthpops und Birnenkompott
Ensaimada
Berliner mit Quittengeleefüllung
Apfelkrapfen
Buchteln
Dampfnudeln
Zwieback
Bild- und Rezeptnachweis
Danksagung
ÜBER DIE AUTOR
ÜBER DAS BUCH
IMPRESSUM
HINWEISE DES VERLAGS