ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Tex-Mex cookbook: a history in recipes and photos

دانلود کتاب کتاب آشپزی Tex-Mex: تاریخچه ای در دستور العمل ها و عکس ها

The Tex-Mex cookbook: a history in recipes and photos

مشخصات کتاب

The Tex-Mex cookbook: a history in recipes and photos

ویرایش: 1st ed 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780767914888, 9781607747703 
ناشر: Potter;TenSpeed;Harmony;Broadway Books 
سال نشر: 2004;2014 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 23 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 33,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب کتاب آشپزی Tex-Mex: تاریخچه ای در دستور العمل ها و عکس ها: آشپزی، آمریکایی--سبک جنوب غربی، آشپزی مکزیکی آمریکایی، آشپزی مکزیکی آمریکایی--تاریخ، کتاب آشپزی، تاریخ، آشپزی آمریکایی مکزیکی - تاریخ، آشپزی، آمریکایی - سبک جنوب غربی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب The Tex-Mex cookbook: a history in recipes and photos به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب آشپزی Tex-Mex: تاریخچه ای در دستور العمل ها و عکس ها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب آشپزی Tex-Mex: تاریخچه ای در دستور العمل ها و عکس ها

از ناشر: به راب والش، نویسنده غذای تگزاسی، در یک تور بزرگ با شخصیت‌های بزرگ‌تر، نخ‌های رنگارنگ، عکس‌های آرشیوی کمیاب و مجموعه‌ای خوش طعم از غذاهای ترد و ترد تگزاس ملحق شوید. از پیشگامان مکزیکی قرن شانزدهم، که برای اولین بار اسب و گاو را به تگزاس آوردند، تا دوران ماموریت اسپانیا که زیره و سیر معرفی شدند، تا دهه 1890 زمانی که ملکه های شیلی سن آنتونیو خورش های فلفلی خود را به گرینگوهایی مانند او هنری و او فروختند. Ambrose Bierce، و از طریق سس فلفل قرمز، بشقاب های ترکیبی، تاکوهای ترد، و مارگاریتاهای یخ زده قرن بیستم، تا صدف سرخ شده Nuevo و chorizo ​​گیاهی امروزی، در اینجا تاریخچه Tex-Mex در بیش از 100 سال است. دستور پخت و 150 عکس. انچیلاداهای رول شده، تا شده و انباشته، تاکوهای پف دار قدیمی، فاهیتاهای تند، فلفل دلمه ای مخصوص کامیون، مارگاریتاهای یخ زده، فریتو پای، و خیلی چیزهای دیگر، همه در دستور العمل های ساده برای آشپزهای خانگی هستند. کتاب آشپزی Tex-Mex سران شیلی، علاقه مندان به تاریخ غذا، طرفداران غذاهای مکزیکی و هر کسی که تا به حال در نیمه شب از خواب بیدار شده است را به وجد خواهد آورد. صحبت از تکس-مکس: اصطلاحات، ابزارها و تکنیک ها -- 2: صبحانه های قدیمی: ماموریت های اسپانیایی و فرهنگ گاوچران -- 3: فلفل دلمه ای: مفاصل فلفل قرمز و ملکه های فلفل قرمز -- 4: بشقاب های ترکیبی اولیه: رستوران اصلی مکزیکی -- 5: Tamales داغ! مکزیکی، تجانو و سبک جنوبی -- 6: انچیلاداهای تگزاس غربی: کافه قدیمی بوروندا -- 7: مکزیک: اسطوره اصالت -- 8: دسرها و دسرها: قیام پوسته های اسپند -- 9: آمریکایی پنیر انچیلاداس: نسل مکزیکی-آمریکایی -- 10: پف کرده، ترد و دیوانه: هنر گمشده تاکو -- 11: دوران آشغال: ناچو، دیپ لوبیا و پای فریتو -- 12: فاهیتاهای تند: طعم تجانو از دره -- 13: یخ زده یا روی صخره ها؟ احیای مارگاریتا -- 14: از پاریس، تگزاس، تا پاریس، فرانسه: تکس-مکس قرن بیست و یکم -- کتابشناسی -- فهرست -- منابع سفارش پستی.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

From the Publisher: Join Texas food writer Robb Walsh on a grand tour complete with larger-than-life characters, colorful yarns, rare archival photographs, and a savory assortment of crispy, crunchy Tex-Mex foods. From the Mexican pioneers of the sixteenth century, who first brought horses and cattle to Texas, to the Spanish mission era when cumin and garlic were introduced, to the 1890s when the Chile Queens of San Antonio sold their peppery stews to gringos like O Henry and Ambrose Bierce, and through the chili gravy, combination plates, crispy tacos, and frozen margaritas of the twentieth century, all the way to the Nuevo fried oyster nachos and vegetarian chorizo of today, here is the history of Tex-Mex in more than 100 recipes and 150 photos. Rolled, folded, and stacked enchiladas, old-fashioned puffy tacos, sizzling fajitas, truck-stop chili, frozen margaritas, Frito Pie, and much, much more, are all here in easy-to-follow recipes for home cooks. The Tex-Mex Cookbook will delight Chile heads, food history buffs, Mexican food fans, and anybody who has ever woken up in the middle of the night craving cheese enchiladas.;Introduction: Tex-Mex: that lovable ugly duckling -- 1: Talking Tex-Mex: terms, tools, and techniques -- 2: Old-fashioned breakfasts: the Spanish missions and the cowboy culture -- 3: Chili con carne: the chili joints and the chili queens -- 4: Early combination plates: the original Mexican restaurant -- 5: Hot tamales! Mexican, tejano, and southern-style -- 6: West Texas enchiladas: the old Borunda cafe -- 7: Mex-Mex: the myth of authenticity -- 8: Dulces and desserts: the pecan shellers' uprising -- 9: American cheese enchiladas: the Mexican-American generation -- 10: Puffy, crispy, and crazy: the lost art of the taco -- 11: Junk food era: nachos, bean dip, and Frito pie -- 12: Sizzling fajitas: tejano tastes from the valley -- 13: Frozen or on the rocks? the margarita revival -- 14: From Paris, Texas, to Paris, France: twenty-first-century Tex-Mex -- Bibliography -- Index -- Mail-order sources.



فهرست مطالب

Introduction: Tex-Mex: that lovable ugly duckling --
1: Talking Tex-Mex: terms, tools, and techniques --
2: Old-fashioned breakfasts: the Spanish missions and the cowboy culture --
3: Chili con carne: the chili joints and the chili queens --
4: Early combination plates: the original Mexican restaurant --
5: Hot tamales! Mexican, tejano, and southern-style --
6: West Texas enchiladas: the old Borunda cafe --
7: Mex-Mex: the myth of authenticity --
8: Dulces and desserts: the pecan shellers' uprising --
9: American cheese enchiladas: the Mexican-American generation --
10: Puffy, crispy, and crazy: the lost art of the taco --
11: Junk food era: nachos, bean dip, and Frito pie --
12: Sizzling fajitas: tejano tastes from the valley --
13: Frozen or on the rocks? the margarita revival --
14: From Paris, Texas, to Paris, France: twenty-first-century Tex-Mex --
Bibliography --
Index --
Mail-order sources.




نظرات کاربران