دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Savell. Jeffrey W., Walsh. Robb سری: ISBN (شابک) : 9781452146256, 9781452139982 ناشر: Chronicle Books LLC سال نشر: 2016 تعداد صفحات: 0 زبان: English فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 18 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب کتاب آشپزی Legends of Texas Barbecue: دستور العمل ها و خاطرات از pitmasters، اصلاح و به روز شده با 32 دستور العمل جدید!: آشپزی.، آشپزی -- منطقه ای و قومی -- آمریکایی -- ایالات جنوبی.
در صورت تبدیل فایل کتاب Legends of Texas barbecue cookbook : recipes and recollections from the pitmasters, revised & updated with 32 new recipes! به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتاب آشپزی Legends of Texas Barbecue: دستور العمل ها و خاطرات از pitmasters، اصلاح و به روز شده با 32 دستور العمل جدید! نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اگر کباب در تگزاس یک دین است، این کتاب کتاب مقدس آن است. این نسخه اصلاح شده و به روز شده که در اصل تنها به صورت چاپی در سال 2002 منتشر شد، تمام تحولات جدید و هیجان انگیز صحنه در حال تکامل Lone Star State را بررسی می کند. 100 دستور غذا شامل 32 دستور غذای کاملاً جدید مانند دنده گوشت گاو پخته شده با دود و یک نسخه بسیار لطیف از گوشت خوک است. نمایههای پیتمسترهای افسانهای مانند آرون فرانکلین در کنار عکاسی بایگانی که بیش از ۱۰۰ سال تاریخ کبابسازی را پوشش میدهد، نشان داده میشود. این کتاب جامع شامل ابزارهای اساسی مورد نیاز برای شروع، اسرار و روش های استادان ایالتی، و دستورالعمل های گام به گام برای کباب کردن هر تکه گوشتی که قابل تصور است، تمام اطلاعات مورد نیاز برای روشن کردن کباب و کباب را به سبک تگزاس ارائه می کند. .
If barbecue in Texas is a religion, this book is its bible. Originally published only in print in 2002, this revised and updated edition explores all the new and exciting developments from the Lone Star State's evolving barbecue scene. The 100 recipes include 32 brand-new ones such as Smoke-Braised Beef Ribs and an extremely tender version of Pulled Pork. Profiles on legendary pitmasters like Aaron Franklin are featured alongside archival photography covering more than 100 years of barbecue history. Including the basic tools required to get started, secrets and methods from the state's masters, and step-by-step directions for barbecuing every cut of meat imaginable, this comprehensive book presents all the info needed to fire up the grill and barbecue Texas-style.