ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Peanut Processing Characteristics and Quality Evaluation

دانلود کتاب مشخصات پردازش بادام زمینی و ارزیابی کیفیت

 Peanut Processing Characteristics and Quality Evaluation

مشخصات کتاب

Peanut Processing Characteristics and Quality Evaluation

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9789811061745, 9789811061752 
ناشر: Springer Singapore 
سال نشر: 2018 
تعداد صفحات: 559 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 16 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 43,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب مشخصات پردازش بادام زمینی و ارزیابی کیفیت: علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Peanut Processing Characteristics and Quality Evaluation به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مشخصات پردازش بادام زمینی و ارزیابی کیفیت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مشخصات پردازش بادام زمینی و ارزیابی کیفیت



این کتاب به طور سیستماتیک ویژگی‌های حسی، فیزیکی، شیمیایی، و ویژگی‌های فرآوری انواع بادام‌زمینی را پوشش می‌دهد، در حالی که بررسی عمیقی از پیشرفت‌های تحقیقاتی در کیفیت فرآوری بادام‌زمینی ارائه می‌دهد.

< /p>

این کتاب در ادامه به بررسی رابطه بین مواد خام و کیفیت پروتئین بادام زمینی، روغن بادام زمینی و سایر محصولات اصلی فرآوری بادام زمینی می پردازد. به این ترتیب، یک راهنمای مرجع ارزشمند برای تحقیق در مورد مواد خام، مکانیسم‌های تغییر و فن‌آوری‌های کنترل مورد استفاده در فرآوری بادام‌زمینی فراهم می‌کند و زمینه را برای توسعه رشته‌های جدید در «کیفیت فرآوری غلات و روغن» فراهم می‌کند. این برای دانشجویان فارغ التحصیل، محققان و گروه های مدیریتی از مخاطبان چند رشته ای مفید خواهد بود که هم علم و فناوری غذایی و هم سلامت عمومی را پوشش می دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book systematically covers the sensory, physical, chemical nutrition, and processing characteristics of different peanut varieties, while also providing an in-depth review of research advances in peanut processing quality.

The book goes on to examine the relationship between raw materials and the qualities of peanut protein, peanut oil and other main peanut processing products. As such, it provides a valuable reference guide for research into the raw materials, change mechanisms and control technologies used in peanut processing, laying the groundwork for the development of new disciplines in “grain and oil processing quality”. It will be useful for graduate students, researchers, and management groups from multidisciplinary audiences, covering both food science & technology and public health.



فهرست مطالب

Front Matter ....Pages i-xxi
Overview of Peanut Processing Quality (Qiang Wang)....Pages 1-67
Quality Characteristics and Determination Methods of Peanut Raw Materials (Qiang Wang)....Pages 69-125
Quality Characteristics of Peanut Products (Qiang Wang)....Pages 127-150
Relationship Between Raw Material Quality and Product Quality of Peanut (Qiang Wang)....Pages 151-209
Peanut Processing Suitability Evaluation Standards (Qiang Wang)....Pages 211-255
Functional Improvement of Peanut Protein Concentrate (Qiang Wang)....Pages 257-374
Improvement of Gelation of Peanut Protein Isolate (Qiang Wang)....Pages 375-422
Gelation Improvement of Peanut Protein Component (Qiang Wang)....Pages 423-459
Preparation of Functional Peanut Oligopeptide and Its Biological Activity (Qiang Wang)....Pages 461-537
Oxidation Stability Improvement of Peanut Oil (Qiang Wang)....Pages 539-545




نظرات کاربران