ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Coconut ginger shrimp rum: 80 seasonal, farm-fresh recipes with a caribbean flavor

دانلود کتاب رام میگو زنجبیل نارگیل: 80 دستور غذای فصلی و تازه مزرعه با طعم کارائیب

Coconut ginger shrimp rum: 80 seasonal, farm-fresh recipes with a caribbean flavor

مشخصات کتاب

Coconut ginger shrimp rum: 80 seasonal, farm-fresh recipes with a caribbean flavor

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781510714939, 1510714936 
ناشر: Skyhorse Publishing;W W Norton 
سال نشر: 2017;2016 
تعداد صفحات:  
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 16 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 6


در صورت تبدیل فایل کتاب Coconut ginger shrimp rum: 80 seasonal, farm-fresh recipes with a caribbean flavor به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب رام میگو زنجبیل نارگیل: 80 دستور غذای فصلی و تازه مزرعه با طعم کارائیب نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب رام میگو زنجبیل نارگیل: 80 دستور غذای فصلی و تازه مزرعه با طعم کارائیب



از این گنجینه های خوراکی خوش طعم، شیرین و همیشه معتبر لذت ببرید.
دستورالعمل‌های موجود در این کتاب بر نعمت‌های فصلی و چهار طعم اصلی کارائیب تأکید می‌کنند، که منجر به سبدی از دستور العمل‌های سالم (بسیاری از گیاه‌خواری) می‌شود، که نویسنده از آنها به عنوان «گنجینه‌های خوراکی» یاد می‌کند.» این کتاب آشپزی خلاقانه یک روشی جدید برای نگاه کردن به چهار فصل از طریق چهار ماده تشکیل دهنده که با طعم و فرهنگ کارائیب یکپارچه هستند اما در همه جا موجود است. نارگیل، زنجبیل، میگو و رام – هر کدام دارای فواید سلامتی منحصر به فردی هستند، اما هنوز هم مواد ساده و اساسی هستند که هر آشپزی را جذب می کند. در طول سال، و به خصوص مواد فصلی را برجسته کنید!
کتاب به چهار فصل تقسیم شده است، و هر یک از آن‌ها به کرایه سبک،اصلی،نوشیدنی، و شیرینی تقسیم شده است. دستور غذاها عبارتند از:
بادام هندی با ادویه نارگیل
گازپاچو نارگیل سفید
بالهای تند شده با کره با روم
ریزوتو بهاره و زنجبیل
چاله ریواس و زنجبیل
سالسا ورد...


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Enjoy these savory, sweet, and always authentic edible treasures.
The recipes in this book highlight seasonal bounties and four major Caribbean flavors, resulting in a basketful of healthy recipes (many vegetarian), which the author refers to as “edible treasures." This innovative cookbook presents a new way to look at the four seasons through four ingredients that are integral to Caribbean flavors and culture but available everywhere. Coconut, ginger, shrimp, and rum–each boast unique health benefits, but are still simple and fundamental ingredients that will take any cook through the year, and especially highlight seasonal ingredients!
The book is divided into four seasons, and each of those is divided into “Light Fare," “Mains," “To Sip," and “Sweets." Recipes include:
Coconut-Spiced Cashews
White Coconut Gazpacho
Rum-Buttered Jerk Wings
Spring Pea and Ginger Risotto
Rhubarb and Ginger Challah
Salsa Verde...





نظرات کاربران