ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Harvest: field notes from a far-flung pursuit of real food

دانلود کتاب برداشت: یادداشت‌های مزرعه‌ای از یک جست‌وجوی دوردست برای غذای واقعی

Harvest: field notes from a far-flung pursuit of real food

مشخصات کتاب

Harvest: field notes from a far-flung pursuit of real food

ویرایش: First edition 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780393063028, 9780393350838 
ناشر: W. W. Norton & Company 
سال نشر: 2014;2013 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 43,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب برداشت: یادداشت‌های مزرعه‌ای از یک جست‌وجوی دوردست برای غذای واقعی: مزارع خانوادگی--دره رودخانه هادسون (نیویورک و نیوجرسی)، غذاهای طبیعی، زندگی متکی به خود، مکان‌ها، مزارع خانوادگی، داستان‌های غیرداستانی خلاقانه، بیوگرافی، زندگینامه‌ها، نوشتن غذا، ادبیات گزارش، واتمن، مکس، مزارع خانوادگی -- دره رودخانه هادسون (N.Y. و N.J.)، ایالات متحده - دره رودخانه هادسون



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 4


در صورت تبدیل فایل کتاب Harvest: field notes from a far-flung pursuit of real food به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب برداشت: یادداشت‌های مزرعه‌ای از یک جست‌وجوی دوردست برای غذای واقعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب برداشت: یادداشت‌های مزرعه‌ای از یک جست‌وجوی دوردست برای غذای واقعی

برچسب زرد 879 -- زندگی با دختران -- پادشاه همه پنیرها -- داکوتا -- خودت را بزرگ کن -- دیدار با جان -- برای گرفتن چیزی که دیده نمی شود -- ازدواج بهشت ​​و جهنم -- از یک کج زاویه -- حباب ها تفنگ را بدست می آورند -- برداشت -- گاو همیشه سیاه و سفید نیست. پس از یک قیامت که ناشی از گزش دلخراش یک همبرگر صورتی مایل به لجن است، مکس واتمن تصمیم می گیرد شکار کند، ماهی بگیرد، بپزد، قصاب کند، نگهداری کند. ، و ترشی. او یک گوزن هزار پوندی می‌خرد - که او را حباب می‌نامد - جوجه‌ها، باغ‌ها را پرورش می‌دهد و تلاش می‌کند تا خانه شهر کوچکش را به یک بهشت ​​خوراکی تبدیل کند. واتمن در حالی که سعی می کند نزدیکتر به زمین و منبع غذای خود زندگی کند، آزمایش ها و ماجراهای خود را ثبت می کند. واتمن همچنین از دوران جوانی خود در روستایی ویرجینیا با والدینی خوش خوراک استفاده می‌کند - افراد محلی قبل از وجود آن کلمه - زمان آشپزی در رستوران‌ها و عشقش به آشپزخانه. در میان آزمایش و آزمایش، مطمئناً دل شکستگی وجود دارد. علیرغم کلاسی که یک متخصص محلی در پنیرسازی دارد، کاممبر که با دقت ساخته شده است، شبیه یک توپ هاکی گچی است. بدتر از آن، مرغ های محبوبش به طور روشمند مورد حمله حشرات قرار می گیرند و او برای دفاع از آنها دست به اقدامات ناامیدانه می زند. در نهایت، او مسیری را از دست می دهد که دقیقا کجای فرمان حباب است. واتمن استقامت می کند و داستان او در لحظات رستگاری به اوج می رسد: غروب دیدنی دشتی در داکوتای شمالی. تماشای پرواز 10000 قرقاول بالای سر. خوردن سرخ‌کرده‌های علوفه‌ای علوفه‌ای و ریزوتوی آب دریا؛ کنار ساحل با پسرش؛ یک وان کیمچی خانگی که پس از آخرین برداشت به خوبی با طعمی تازه و سرزنده خرد می شود. واتمن با شور و شوق عاطفی خواننده را به دورترین گوشه های کاوش آشپزی می برد و یاد می گیرد که ارزش زندگی از ابتدا در تلاش است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Yellow tag 879 -- Living with girls -- The king of all cheeses -- Dakota -- Grow your own -- A visit with John -- To catch what cannot be seen -- The marriage of Heaven and Hell -- From a crooked angle -- Bubbles gets the gun -- Harvest -- A cow is not always black and white.;After an epiphany caused by a harrowing bite into a pink-slime burger, Max Watman resolves to hunt, fish, bake, butcher, preserve, and pickle. He buys a thousand-pound-steer -- whom he names Bubbles -- raises chickens, gardens, and works to transform his small-town home into a gastronomic paradise. Watman records his experiments and adventures as he tries to live closer to the land and the source of his food. Watman also draws upon his youth in rural Virginia with foodie parents -- locavores before that word existed -- his time cooking in restaurants, and his love of the kitchen. Amid trial and experiment, there is bound to be heartbreak. Despite a class in cheese making from a local expert, his carefully crafted Camembert resembles a chalky hockey puck. Much worse, his beloved hens are methodically attacked by a varmint, and he falls into desperate measures to defend them. Finally, he loses track of where exactly Bubbles the steer is. Watman perseveres, and his story culminates in moments of redemption: a spectacular prairie sunset in North Dakota; watching 10,000 pheasants fly overhead; eating fritters of foraged periwinkles and seawater risotto; beachside with his son; a tub of homemade kimchi that snaps and crunches with fresh, lively flavor well after the last harvest. With infectious enthusiasm, Watman brings the reader to the furthest corners of culinary exploration, learning that the value of living from scratch is in the trying.



فهرست مطالب

Yellow tag 879 --
Living with girls --
The king of all cheeses --
Dakota --
Grow your own --
A visit with John --
To catch what cannot be seen --
The marriage of Heaven and Hell --
From a crooked angle --
Bubbles gets the gun --
Harvest --
A cow is not always black and white.




نظرات کاربران