ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Omega 3 fatty acids in brain and neurological health

دانلود کتاب اسیدهای چرب امگا 3 در سلامت مغز و اعصاب

Omega 3 fatty acids in brain and neurological health

مشخصات کتاب

Omega 3 fatty acids in brain and neurological health

ویرایش:  
 
سری:  
ISBN (شابک) : 0124105270, 9780124105270 
ناشر: Elsevier Academic Press 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 487 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 25 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Omega 3 fatty acids in brain and neurological health به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب اسیدهای چرب امگا 3 در سلامت مغز و اعصاب نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب اسیدهای چرب امگا 3 در سلامت مغز و اعصاب

تحقیقات به وضوح ارتباط بین اسیدهای چرب امگا 3 و سلامت عمومی، به ویژه سلامت قلب و عروق را ثابت کرده است. اسیدهای چرب امگا 3 در سلامت مغز و اعصاب اولین کتابی است که به طور انحصاری بر نقش اسیدهای چرب امگا 3 بر سلامت عمومی مغز تمرکز دارد. مقالات این مجموعه اهمیت اسیدهای چرب امگا 3 را در طول عمر، اختلالات شناختی و ساختار و عملکرد نورون های مغز نشان می دهد. تحقیقات ارتباط بین اسیدهای چرب امگا 3 و مغز در حال رشد، پیری، زوال عقل، بیماری آلزایمر و ام اس را ایجاد کرده است. این کتاب شامل برخی از جدیدترین تحقیقات، از جمله نقش مکمل های اسید چرب امگا 3 در عصب زایی هیپوکامپ، تعدیل ماده سیاه، سردردهای میگرنی، رشد مغز در حیوانات، خواب و بیماری های عصبی است. این مجموعه به پیشبرد تحقیقات به سمت درک کامل رابطه اسیدهای چرب امگا 3 با سلامت مغز و عصبی کمک می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Research has clearly established a link between omega-3 fatty acids and general health, particularly cardiovascular health. Omega-3 Fatty Acids in Brain and Neurological Health is the first book to focus exclusively on the role of omega-3 fatty acids on general brain health. The articles in this collection illustrate omega-3 fatty acids' importance in longevity, cognitive impairment, and structure and function of the brain's neurons. Research has established links between omega-3 fatty acids and the developing brain, aging, dementia, Alzheimer's disease and multiple sclerosis. This book encompasses some of the most recent research, including the role of omega-3 fatty acid supplements on hippocampal neurogenesis, substantia nigra modulation, migraine headaches, the developing brain in animals, sleep, and neurodegenerative diseases. This collection helps to push research forward toward a complete understanding of omega-3 fatty acids' relationship to brain and neurological health.



فهرست مطالب

Front Cover......Page 1
Omega-3 Fatty Acids in Brain and Neurological Health......Page 4
Copyright Page......Page 5
Contents......Page 6
Preface......Page 12
List of Contributors......Page 14
Acknowledgments......Page 18
Longevity......Page 20
Smoking and Reduced Longevity......Page 21
Genetic Diseases and Longevity......Page 22
Environmental Factors and Longevity......Page 23
Omega-3 Fatty Acids and Longevity......Page 24
References......Page 25
Further Reading......Page 26
Homeostasis Versus Homeodynamics......Page 28
Free Radical Theory of Aging......Page 29
Genetics, Post-Genetics, and Epigenetics of Aging......Page 30
Gene Therapy......Page 31
Hormetics, Hormesis, and Hormetins......Page 33
References......Page 34
Ether Lipid Synthesis......Page 38
β-oxidation......Page 39
Peroxisomal Pathologies......Page 42
X-linked Adrenoleukodystrophy......Page 43
Therapeutic Strategies......Page 44
Fatty Acids and Dietary Intervention......Page 45
Demyelination and Other Leukodystrophies......Page 46
References......Page 47
Introduction......Page 50
Hydroxyeicosatetraenoic Acids......Page 51
Isofurans......Page 52
Lipid Peroxidation-Derived Short-Chain Aldehydes......Page 53
Lipid Peroxidation Products from Cholesterol......Page 54
Neurological Dysfunction Associated with Lipid Peroxidation......Page 56
Parkinson’s Disease......Page 57
Amyotrophic Lateral Sclerosis......Page 60
Down Syndrome......Page 61
Therapeutic Intervention with Antioxidants for Neurological Dysfunction......Page 62
References......Page 63
Additional References......Page 70
Obesity and Cognitive Impairment......Page 76
Western Diet Intake and Cognitive Impairment......Page 77
Western Diet Intake and Cognitive Impairment: Underlying Neuroendocrine Mechanisms......Page 78
References......Page 80
Risk Factors for Diabetic Neuropathy and pathophysiological Mechanisms......Page 82
Genetic Risk Factors for Diabetic Neuropathy......Page 83
Potential Use of Genetic Risk Factors in Clinical Practice......Page 85
References......Page 86
Overview......Page 88
DHA in the Brain......Page 89
EPA-Derived Lipid Mediators in the Brain......Page 90
DHA-derived Protectins and Neuroprotectins......Page 92
Effect of EPA and DHA in Neurological Disorders......Page 95
References......Page 97
Assessment of QoL......Page 100
Evidence from Observational Studies......Page 101
Discussion......Page 102
References......Page 103
Primary Fatty Acid Amides......Page 106
N-Acylethanolamines (NAEs)......Page 109
N-Acyl Amino Acids (NAAs)......Page 112
NAGs, a Specific Class of the NAAs......Page 113
N-Acyl Taurines, a Specific Class of the NAAs......Page 116
Other N-Acyl Amino Acids......Page 117
The Relevance of the Fatty Acid Amides to Neurological Disease......Page 118
References......Page 121
Nutrition and the Impact of Omega-3 Fatty Acids on Brain Development......Page 128
The Development of Visual Topographical Maps......Page 131
Critical Periods for Brain Development......Page 132
Role of Omega-3 on Development of Central Visual Connections......Page 133
References......Page 136
The Role of Omega-3 Fatty Acids in Neurotransmission......Page 140
Postpartum Depression......Page 141
Infancy......Page 142
Childhood Developmental Disorders......Page 143
Childhood Depression......Page 144
Conclusion......Page 145
References......Page 146
Introduction......Page 150
Blood–Brain Barrier......Page 151
Fatty Acid Binding Protein......Page 152
Dietary Lipids......Page 153
DHA......Page 154
Metabolites Derived from Omega-3 Fatty Acids......Page 155
Prostaglandins......Page 157
Platelet-Activating Factor......Page 159
Future Prospects......Page 160
References......Page 161
Effects of Aging on Incorporation of Docosahexaenoic Acid in Brain Phospholipids......Page 166
Effects of Aging on DHA Biosynthesis......Page 167
DHA is Involved in Learning and Memory......Page 168
Animal Studies......Page 169
Human Studies......Page 171
DHA Improves Synaptic Plasticity During Aging: Involvement of Retinoid X Receptors and Peroxisome Proliferator-Activated Re.........Page 172
Summary and Concluding Remarks......Page 174
References......Page 176
Omega-3 Fatty Acids......Page 182
Omega-3 to Omega-6 Ratio......Page 183
Status of Omega-3 Fatty Acids in Clinical Depression......Page 184
Antioxidants......Page 185
Neurological Alterations in Depression......Page 186
Omega-3 Fatty Acids Affect Cell Membrane Integrity and Fluidity......Page 188
Impact of Diet on AHN......Page 189
Clinical Trials Supporting the Role of Omega-3 Fatty Acids in MDD......Page 190
Probable Mode of Action of Flax Seed Oil in Depression......Page 192
Conclusion......Page 194
References......Page 195
Further Reading......Page 198
Omega-3 Fatty Acids......Page 200
Omega-3 Fatty Acids and Depression......Page 201
Effects of Omega-3 Fatty Acids on Depression with Diabetes......Page 202
Effect of Omega-3 Fatty Acids on Anxiety and Depression in Students......Page 203
References......Page 204
A review of the Literature......Page 206
Findings......Page 207
Omega 3......Page 209
Omega-3 and Omega-6......Page 210
Combination of Essential Fatty Acids and other Supplements......Page 211
Conclusion......Page 212
References......Page 217
Further Reading......Page 218
Introduction......Page 220
Macro-Structural Changes......Page 221
Serotonin......Page 222
Changes in Memory......Page 223
Fatty Acid Basics: An Introduction to the Biochemistry of Fatty Acids......Page 224
Neurogenesis......Page 225
Lowering of Thrombosis......Page 226
Omega Fatty Acid Metabolism......Page 227
Structural Differences from Normal Aging......Page 228
Disease Mechanisms......Page 229
Mixed Dementia......Page 230
Protective Effect of Omega-3 Fatty Acids against Dementia......Page 231
References......Page 232
Further Reading......Page 238
Vascularization of the Brain......Page 240
Effects of a High Fat Diet and Obesity on Overall Health and Proposed Mechanisms......Page 241
Clinical Studies: Vascular Changes Due to a High Fat Diet and Obesity......Page 242
Animal Studies: Vascular Changes Due to a High Fat Diet and Obesity......Page 243
Conclusion......Page 245
References......Page 246
Alzheimer’s Disease......Page 250
DHA Deficiency and Neurological Function Affected by Diabetes in Alzheimer’s Disease......Page 251
Animal Models, Diabetes, and Alzheimer’s Disease......Page 252
Omega-3 Fatty Acids in Prevention and Treatment of Alzheimer’s Disease......Page 253
References......Page 254
Importance of Essential Fatty Acids as Neuroprotectors During Brain Development and Aging......Page 256
Substantia Nigra Vulnerability to Neurodegeneration......Page 257
Substantia Nigra Dopamine Cell Populations Display Differential Vulnerability to Lesions......Page 258
Repercussion of EFA Deficiency or Supplementation on Midbrain Dopaminergic Systems......Page 259
Potential Mechanisms Involved in Substantia Nigra Dopamine Cell Loss Induced by EFA Dietary Restriction......Page 260
References......Page 264
Further Reading......Page 268
Introduction......Page 270
Measurement of Neurogenesis (Markers of Proliferation)......Page 271
Developmental Neurogenesis......Page 272
Mechanisms of Action......Page 273
References......Page 278
Incorporation of Circulating PUFAs into Brain Membrane Lipids......Page 284
Methods and models for determining PUFA incorporation into brain......Page 286
Brain Tumor Imaging......Page 287
Neurotransmission......Page 288
Human Mutations and Mouse Knockouts of iPLA2β......Page 289
Upregulated Incorporation Coefficients in Chronic Alcoholics......Page 290
Summary and Conclusions......Page 291
References......Page 292
Epidemiological Relationship Between Migraine and Obesity......Page 296
Comorbidity......Page 297
Proposed Mechanism for the Relationship Between Obesity and Migraine......Page 298
Lifestyle Factors......Page 299
Influence of Weight Loss on Chronic Headache in Obese People and Effects of the Preventive Treatment of Migraine on Weight .........Page 300
References......Page 302
Introduction......Page 306
ALA Supplementation and Brain Fatty Acid Composition......Page 307
Long-chain Omega-3 PUFA Supplementation and Brain Fatty Acid Composition......Page 310
Conclusions......Page 316
References......Page 320
Infants and Children......Page 322
Maternal Supplementation......Page 323
Supplementation During Infancy......Page 326
Supplementation During Childhood......Page 328
Young Adults......Page 330
Epidemiological Studies: The Association Between Omega-3 PUFA Intake, Omega-3 PUFA Levels, and Cognitive Decline......Page 333
RCTs: Older Adults with Mild Cognitive Impairment or Alzheimer’s Disease......Page 338
References......Page 341
P-Element-Mediated Mutagenesis......Page 346
UAS-GAL4-Based Gene Expression System......Page 347
Representative Drosophila Models for Neurodegenerative Diseases......Page 348
Effects of PUFA and Cholesterol Levels on Drosophila AD Models Expressing Human Aβ42......Page 349
Drosophila Mutant of Very Long-Chain Acyl Coenzyme a Synthetase and Glyceryl Trioleate Oil......Page 351
Lipids, TRP Channels, and Neurodegeneration in Drosophila......Page 352
Perspective......Page 353
References......Page 354
OSAHS......Page 356
Polyunsaturated Fatty Acids......Page 357
PUFAs and Health......Page 358
Link Between PUFAs and Depression in OSAHS......Page 359
Link Between PUFAs and Sleep Quality in OSAHS......Page 361
References......Page 364
Further Reading......Page 366
Background......Page 368
Adrenoleukodystrophy and Adrenomyeloneuropathy......Page 369
Fatty Acid, Lipid, and Cholesterol Levels......Page 370
Plasma Lipids in Schizophrenia and the Efficacy of Omega-3 Fatty Acids......Page 371
Plasma Lipids in Depressive Illness and Efficacy of Omega-3 Fatty Acids......Page 372
Plasma Lipids in Autism and Efficacy of Omega-3 Fatty Acids......Page 373
Conclusions......Page 374
References......Page 375
First Trial of Omega-3 PUFAs and Aggression in Young Adults......Page 378
Effect of Omega-3 PUFAs on Aggression in the Elderly......Page 379
Serotonin......Page 380
Conclusion......Page 381
References......Page 383
Overview......Page 386
Cellular Level of Multiple Sclerosis......Page 387
Varying Results Amongst Researchers......Page 388
Summary......Page 389
References......Page 390
PUFAs in Mitochondrial Membranes and Oxidative Stress......Page 392
Mitochondrial Dysfunction, Oxidative Stress, and PD......Page 394
Isotope Protection of PUFAS Against autoxidation......Page 395
Isotope Reinforcement of PUFA in Pre-Clinical PD Modeling......Page 397
Conclusion......Page 399
References......Page 400
Weight-Related Variables and Dementia......Page 404
Prospective Studies with a Focus on Dementia......Page 406
Prospective Studies Focusing on Cognitive Functioning......Page 407
Weight and Cognitive Function: Role of CVD Factors......Page 408
Controls and Potential Mediators......Page 409
MetS......Page 410
Mechanisms: General......Page 411
Early Influences on Relations between Obesity and Cognition......Page 412
Morbid Obesity and Clinically Important Cognitive Deficit......Page 413
Treatment of Overweight and Obesity......Page 414
Treatment of Obesity with Omega-3 Fatty Acids......Page 415
Measurement of Cognitive Function......Page 416
Final Summary and Conclusions......Page 417
References......Page 418
Review of the Literature......Page 422
Summary of These Study Findings......Page 424
Cross-Sectional Studies......Page 428
Limitations of this Literature......Page 429
Mechanisms of Action......Page 430
Epidemiological and Clinical Significance......Page 431
References......Page 432
Introduction......Page 436
Equipment......Page 437
Gait Analysis......Page 438
Quantification of Functional Limitation......Page 440
Quantification of the Effects of Osteopathic Manipulative Treatment......Page 443
References......Page 444
Further Reading......Page 446
SFAs, Memory, and the Hippocampus – Evidence from Animal Models......Page 448
Oxidative Stress......Page 449
SFAs, Memory, and the Hippocampus – Human Data......Page 450
Omega-3 Fatty Acids, Memory, and the Hippocampus – Evidence from Animal Studies......Page 451
Omega-3 Fatty Acids and Depression......Page 452
Conclusion on Human Data......Page 453
Putative Causal Basis for Link between SFAs and AD......Page 454
Matched Group Studies......Page 455
Dementia Diagnosis and Self-Report Measures of Dietary Intake......Page 456
Prevention and Treatment Studies......Page 457
Omega-3 Fatty Acids, AD, and Memory Impairment – Evidence from Animal Models......Page 458
General Discussion......Page 459
References......Page 460
Further Reading......Page 464
Mercury......Page 466
Selenium......Page 468
Arsenic......Page 469
PCBs......Page 470
Dieldrin......Page 471
References......Page 472
Oxidation Indicators......Page 474
Prevention of Oxidation and Oxidative Stability......Page 476
Oxidation Correction......Page 477
References......Page 478
Further Reading......Page 479
Index......Page 480




نظرات کاربران