ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Bioactive Foods and Extracts: Cancer Treatment and Prevention

دانلود کتاب غذاها و عصاره های زیست فعال: درمان و پیشگیری از سرطان

Bioactive Foods and Extracts: Cancer Treatment and Prevention

مشخصات کتاب

Bioactive Foods and Extracts: Cancer Treatment and Prevention

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781439816219, 1439816212 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 666 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 48,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب غذاها و عصاره های زیست فعال: درمان و پیشگیری از سرطان: سرطان--درمان جایگزین،سرطان--رژیم درمانی،غذاهای کاربردی،گیاهان--استفاده درمانی،کتب الکترونیک،سرطان-درمان جایگزین،سرطان-رژیم درمانی،گیاهان - استفاده درمانی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Bioactive Foods and Extracts: Cancer Treatment and Prevention به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذاها و عصاره های زیست فعال: درمان و پیشگیری از سرطان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذاها و عصاره های زیست فعال: درمان و پیشگیری از سرطان

پوشش جلو؛ فهرست؛ پیشگفتار؛ قدردانی ها؛ ویراستاران؛ مشارکت کنندگان؛ بخش I. داروهای گیاهی و غذاهای فعال زیستی و درمان سرطان. فصل 1. گلوکوزینولات ها در براسیکا و سرطان. فصل 2. MK615، عصاره زردآلو ژاپنی (ume); فصل 3. رودیولا و گیاهان وابسته. فصل 4. طب گیاهی یونانی-عربی و اسلامی و درمان/پیشگیری سرطان. فصل 5. رژیم گیاهخواری هند و پیشگیری از سرطان. فصل 6. مسیرهای اصلاح شده ایزوتیوسیانات در پیشگیری و درمان سرطان. فصل 7. آیا تولسی نوشدارویی برای پیشگیری و/یا درمان سرطان است؟؛ سبزیجات، میوه ها و گیاهان دارویی برای هزاران سال به عنوان پیشگیری کننده از سرطان استفاده شده اند. اما جامعه تحقیقاتی در حال حاضر افزایش اطلاعات مربوط به تأثیر محصولات گیاهی در درمان سرطان را تجربه می کند. "غذاها و عصاره های زیست فعال: درمان و پیشگیری سرطان" این یافته های پیشرفته را سازماندهی می کند. همچنین به در دسترس بودن گسترده مواد گیاهی و عصاره آنها و نحوه استفاده از آنها تا حد زیادی غیرقانونی است، به ویژه در ایالات متحده. این کار به خوبی سازماندهی شده یک منبع ضروری برای محققان و متخصصان مراقبت های بهداشتی است که مسئول م.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Front cover; Contents; Preface; Acknowledgments; Editors; Contributors; Section I. Herbal Medicines and Bioactive Foods and Cancer Treatment; Chapter 1. Glucosinolates in Brassica and Cancer; Chapter 2. MK615, an Extract of the Japanese Apricot (ume); Chapter 3. Rhodiola and Related Plants; Chapter 4. Greco-Arab and Islamic Herbal Medicine and Cancer Treatment/Prevention; Chapter 5. Indian Vegetarian Diet and Cancer Prevention; Chapter 6. Isothiocyanate-Modifi ed Pathways in Cancer Prevention and Treatment; Chapter 7. Is Tulsi a Panacea for Cancer Prevention and/or Therapy?;Vegetables, fruits, and herbs have been used as cancer preventatives for millennia. But the research community is currently experiencing a surge in information related to the effect of plant products in cancer treatment. "Bioactive Foods and Extracts: Cancer Treatment and Prevention" organizes these cutting-edge findings. It also addresses the wide availability of botanicals and their extracts and how their use is largely unregulated, particularly in the United States. This well-organized work is a must-have resource for researchers and healthcare professionals who are charged with m.



فهرست مطالب

Front cover
Contents
Preface
Acknowledgments
Editors
Contributors
Section I. Herbal Medicines and Bioactive Foods and Cancer Treatment
Chapter 1. Glucosinolates in Brassica and Cancer
Chapter 2. MK615, an Extract of the Japanese Apricot (ume)
Chapter 3. Rhodiola and Related Plants
Chapter 4. Greco-Arab and Islamic Herbal Medicine and Cancer Treatment/Prevention
Chapter 5. Indian Vegetarian Diet and Cancer Prevention
Chapter 6. Isothiocyanate-Modifi ed Pathways in Cancer Prevention and Treatment
Chapter 7. Is Tulsi a Panacea for Cancer Prevention and/or Therapy? Chapter 8. Culinary Spices in Cancer ChemopreventionSection II. Bioactive Foods and Supplements in Cancer Prevention
Chapter 9. Bioactive Foods in Cancer Prevention
Chapter 10. Curcumin-Mediated Cellular Responses in Chemical Carcinogenesis
Chapter 11. Prunes and Plums in Health Promotion
Chapter 12. Cancer Preventive Phytochemicals from Southeast Asian Countries
Chapter 13. Mushroom-Derived Substances for Cancer Prevention and Treatment
Chapter 14. Dietary Phytochemicals in Prevention and during Cancer Treatment. Chapter 15. Effect of Phytochemicals on Stress Management and Mental HealthChapter 16. Fruits, Vegetables, and Their Extracts in Health of the Upper Gastrointestinal Tract
Chapter 17. Significance of Processing for the Chemopreventive Potential of Tomato-Based Products
Chapter 18. Glycemic Index, Glycemic Load, and Cancer Risk
Section III. Cancers Specific, Targeted Therapies with Bioactive Foods and Their Products
Chapter 19. Bioactive Foods and Extracts in Prostate Cancer Prevention
Chapter 20. Control of Prostate Cancer Proliferation and Gene Expression Using Herbal Supplements. Chapter 21. Plant-Derived Antioxidants and Use in Prevention and Treatment of Prostate CancerChapter 22. Cruciferous Vegetables and Their Components in the Prevention of Breast Cancer
Chapter 23. The Role of Flavonoids in Fruits and Vegetables Related to Breast Cancer Prevention
Chapter 24. Chemopreventive Properties of Ginseng Compounds on Colon Cancer
Chapter 25. Effects of Pentacyclic Triterpenes from Olives on Colon Cancer
Chapter 26. Fruit Phenolics in Colon Cancer Prevention and Treatment
Chapter 27. Diet, Epigenetics, and Colonic Fermentation and Their Role in Colorectal Cancer. Chapter 28. Alcohol Consumption and Risk of Colorectal CancerChapter 29. Plants Antioxidants and Lung Cancer Risk
Chapter 30. Epidemiologic Review of Head and Neck Cancers, Oral Precancers, and Dietary Risk Factors in India
Section IV. Nonbotanical Dietary Components
Chapter 31. Vitamin D and Cancer
Chapter 32. Dietary Selenium and Liver Cancer
Chapter 33. Cancer, Probiotics, and Clinical Practice
Chapter 34. Indian Herbal Medicine for Cancer Therapy and Prevention
Chapter 35. Dietary Intake and the Development of Lung Cancer. Chapter 36. Herbs and Bioactive Compounds in Prevention and Treatment of Hepatocellular Carcinoma.




نظرات کاربران