ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Italian, My Way: More Than 150 Simple and Inspired Recipes That Breathe New Life into Italian Classics

دانلود کتاب ایتالیایی، روش من: بیش از 150 دستور غذای ساده و الهام‌گرفته‌شده که جان تازه‌ای به کلاسیک‌های ایتالیایی می‌بخشد

Italian, My Way: More Than 150 Simple and Inspired Recipes That Breathe New Life into Italian Classics

مشخصات کتاب

Italian, My Way: More Than 150 Simple and Inspired Recipes That Breathe New Life into Italian Classics

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781416594314, 1451611080 
ناشر: Simon & Schuster 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 8 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 36,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب ایتالیایی، روش من: بیش از 150 دستور غذای ساده و الهام‌گرفته‌شده که جان تازه‌ای به کلاسیک‌های ایتالیایی می‌بخشد: ایتالیایی، مدیترانه ای



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Italian, My Way: More Than 150 Simple and Inspired Recipes That Breathe New Life into Italian Classics به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ایتالیایی، روش من: بیش از 150 دستور غذای ساده و الهام‌گرفته‌شده که جان تازه‌ای به کلاسیک‌های ایتالیایی می‌بخشد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ایتالیایی، روش من: بیش از 150 دستور غذای ساده و الهام‌گرفته‌شده که جان تازه‌ای به کلاسیک‌های ایتالیایی می‌بخشد

پوشش دادن؛ فلاپ جلو؛ صفحه عنوان؛ صفحه حق چاپ فداکاری؛ فهرست؛ پیشگفتار تام کولیچیو. معرفی؛ فصل اول: سالاد; فصل دوم: آنتی پاستی; فصل سوم: زوپا; فصل چهارم: پیتزا; فصل پنجم: پاستا; فصل ششم: کنتورنی; فصل هفتم: Pesce; فصل هشتم: کارنه; فصل نهم: گرده; فصل دهم: Dolci; فصل یازدهم: مبانی; فصل دوازدهم: ابزار آشپزخانه; فصل سیزدهم: مواد لازم و روش پخت; منابع; قدردانی ها؛ فهرست مطالب؛ فلپ پشت; پشت جلد؛-- ایتالیایی، My Way، غذاهای روستایی ایتالیایی Waxman در دسترس، خوشمزه و لذت بخش است. این غذایی است که برای دوستان و خانواده با موسیقی در پس‌زمینه و یک لیوان شراب در دست می‌پزید؟ راویولی تازه با کدو تنبل و مریم گلی، مرغ -- که در خانه شما ساخته می‌شود. آن را با عشق و برای خانواده و دوستان خود بپزید. این ایتالیایی است، روش جاناتان.»


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Cover; Front Flap; Title Page; Copyright Page; Dedication; Contents; Foreword by Tom Colicchio; Introduction; Chapter One: Salads; Chapter Two: Antipasti; Chapter Three: Zuppa; Chapter Four: Pizza; Chapter Five: Pasta; Chapter Six: Contorni; Chapter Seven: Pesce; Chapter Eight: Carne; Chapter Nine: Pollame; Chapter Ten: Dolci; Chapter Eleven: Basics; Chapter Twelve: Kitchen Tools; Chapter Thirteen: Ingredients and Cooking Methods; Sources; Acknowledgments; Index; Back Flap; Back Cover;-- Italian, My Way, Waxman?s rustic Italian food is accessible, delicious, and a joy to prepare. It?s food you cook for friends and family with music in the background and a glass of wine in hand?fresh ravioli with pumpkin and sage, chicken -- meant to be made in your home. Cook it with love and for your family and friends. That?s Italian, Jonathan?s way."



فهرست مطالب

Cover
Front Flap
Title Page
Copyright Page
Dedication
Contents
Foreword by Tom Colicchio
Introduction
Chapter One: Salads
Chapter Two: Antipasti
Chapter Three: Zuppa
Chapter Four: Pizza
Chapter Five: Pasta
Chapter Six: Contorni
Chapter Seven: Pesce
Chapter Eight: Carne
Chapter Nine: Pollame
Chapter Ten: Dolci
Chapter Eleven: Basics
Chapter Twelve: Kitchen Tools
Chapter Thirteen: Ingredients and Cooking Methods
Sources
Acknowledgments
Index
Back Flap
Back Cover




نظرات کاربران