ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Kochen ist Krieg! Am Herd mit deutschen Profiköchen

دانلود کتاب آشپزی جنگ است! در کنار اجاق گاز با سرآشپزهای حرفه ای آلمانی

Kochen ist Krieg! Am Herd mit deutschen Profiköchen

مشخصات کتاب

Kochen ist Krieg! Am Herd mit deutschen Profiköchen

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783492950909, 3492950906 
ناشر: Piper Verlag;Piper ebooks 
سال نشر: 2010;2015 
تعداد صفحات: 0 
زبان: German 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب آشپزی جنگ است! در کنار اجاق گاز با سرآشپزهای حرفه ای آلمانی: آشپزی، گزارش تجربه، آلمان



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Kochen ist Krieg! Am Herd mit deutschen Profiköchen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آشپزی جنگ است! در کنار اجاق گاز با سرآشپزهای حرفه ای آلمانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آشپزی جنگ است! در کنار اجاق گاز با سرآشپزهای حرفه ای آلمانی



»گرگور وبر کتابی دوست‌داشتنی ایجاد کرده است که بسیاری از حرفه‌ای‌ها خود را در آن خواهند یافت و بینش‌های غیرمعمول را برای افراد عادی آشپزخانه تضمین می‌کند. اما برای هر دو، «آشپزی جنگ است» به خواندن سرگرم‌کننده تبدیل می‌شود.« ChefHeads، 19.02.2010

»این واقعیت که مردم دوست دارند بازیگر آموزش دیده را در آشپزخانه دنبال کنند، به دلیل استعداد شگفت‌انگیز نویسندگی اوست. اما همچنین در یک تخصص واقعاً به همان اندازه شگفت‌انگیز. « Westfalenpost، 07.01.2010

»نگاه گرگور وبر در پشت صحنه‌های آشپزی با سطح بالایی از جزئیات و دانش تحت تأثیر قرار می‌گیرد و برداشت‌های گیرا از آشپزی را منتقل می‌کند. به طور حرفه ای برای تبدیل شدن به "بخشی از یک برادری".«، Deutschlandradio Kultur، 25.06.2010

»وقتی کسی آن را می خواند، حس جدیدی از هیبت به دست می آورد، وقتی آن را می خواند، در یک رستوران متفاوت می نشیند. به خوبی نوشته شده است.«، Literarische Welt، 05.12.2009

»هر کس می خواهد بداند واقعاً در پشت درهای متحرک غذای ستاره ای چه می گذرد، باید کتاب گرگور وبر را ببلعد.«، SR3، 09.10.2009

"هر کسی که به سرآشپز شدن فکر می کند نه تنها باید بوردین را بخواند، بلکه باید وبر را نیز بخواند."، Schweriner Volkszeitung، 10/12/2009

توضیحات کوتاه

گرگور وبر ، که به عنوان سرآشپز در "VAU" کولیا کلیبرگ آموزش دیده است، به دنبال عشق به غذا و جوهر هنرهای آشپزی در آلمان است. رونق فوق‌العاده آشپزی این حرفه را در معرض دید عموم قرار داده است، اما بیشتر مردم نمی‌دانند که واقعاً در اجاق گاز چگونه است. و سرو معده را می‌توان به روش‌های بسیار متفاوتی فهمید: سرآشپزهایی هستند که قبلاً در هنگ کنگ و دبی آشپزی کرده‌اند، و دیگرانی که ماهی‌ای را که 20 سال منجمد نشده بود، لمس نکرده‌اند. برخی دو روز کار می کنند تا سس گوساله درست کنند، برخی دیگر 1.5 کیلو پودر را در 80 لیتر آب جوش می ریزند و دوبار هم می زنند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

»Gregor Weber ist ein sympathisches Buch gelungen, in dem sich viele Profis wiederfinden werden und das Küchenlaien ungewöhnliche Einblicke garantiert. Für beide aber wird Kochen ist Krieg zur kurzweiligen Lektüre.«, ChefHeads, 19.02.2010

»Das man dem gelernten Schauspieler so gerne durch die Küchen folgt, liegt am überraschenden schreiberischem, Talent, aber auch an einer eigentlich ebenso überraschender Fachkenntnis.«, Westfalenpost, 07.01.2010

»Gregor Webers Blick hinter die kulinarischen Kulissen besticht durch hohen Detail- und Kenntnisreichtum und vermittelt packende Eindrücke davon, wie es ist, durch professionelles Kochen „Teil einer Bruderschaft“ zu werden.«, Deutschlandradio Kultur, 25.06.2010

»Man gewinnt eine neue Ehrfurcht, wenn man das liest, man sitzt anders in einem Restaurant, wenn man das liest. Fein geschrieben.«, Literarische Welt, 05.12.2009

»Wer wissen will, was hinter den Schwingtüren der Sterne-Gastronomie wirklich passiert – sollte Gregor Webers Buch verschlingen.«, SR3 , 09.10.2009

»Wer daran denkt, Koch zu werden, sollte nicht nur Bourdain, sondern auch Weber lesen.«, Schweriner Volkszeitung, 12.10.2009

Kurzbeschreibung

Gregor Weber, der in Kolja Kleebergs »VAU« zum Koch ausgebildet wurde, macht sich auf die Suche nach der Liebe zum Essen und der Essenz des Kochhandwerks in Deutschland. Der ungeheure Kochboom hat den Berufsstand ins Licht der Öffentlichkeit gestellt wie kaum einen anderen, doch davon, wie es tatsächlich am Herd zugeht, haben die meisten keine Vorstellung. Und den Dienst am Bauch kann man sehr unterschiedlich verstehen: Es gibt Köche, die haben schon in Hongkong und Dubai gekocht, und andere, die seit 20 Jahren keinen Fisch mehr in der Hand hatten, der nicht tiefgekühlt war. Die einen arbeiten zwei Tage an der Herstellung einer Kalbssauce, die anderen schütten 1,5 Kilo Pulver auf 80 Liter kochendes Wasser und rühren das Ganze zweimal um.





نظرات کاربران