ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Dutch treats: Heirloom recipes from farmhouse kitchens

دانلود کتاب غذاهای هلندی: دستور العمل های ارثی از آشپزخانه های مزرعه

Dutch treats: Heirloom recipes from farmhouse kitchens

مشخصات کتاب

Dutch treats: Heirloom recipes from farmhouse kitchens

ویرایش: First edition 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781943366040, 1943366047 
ناشر: St. Lynn's Press 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 31 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 60,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب غذاهای هلندی: دستور العمل های ارثی از آشپزخانه های مزرعه: آشپزی، آشپزی--پنسیلوانیا--کشور پنسیلوانیا هلند، پنسیلوانیا هلندی--زندگی اجتماعی و آداب و رسوم، کتاب آشپزی، آشپزی - پنسیلوانیا - پنسیلوانیا کشور هلند، پنسیلوانیا هلندی - زندگی اجتماعی و آداب و رسوم، پنسیلوانیا - پنسیلوانیا کشور هلند



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 6


در صورت تبدیل فایل کتاب Dutch treats: Heirloom recipes from farmhouse kitchens به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذاهای هلندی: دستور العمل های ارثی از آشپزخانه های مزرعه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذاهای هلندی: دستور العمل های ارثی از آشپزخانه های مزرعه



ویلیام ویز ویور، مورخ بین‌المللی غذا، یک سفر طعم‌دار با عکس‌های فراوان به قلب سنت‌های غذایی هلندی پنسیلوانیا، با بیش از 100 دستور غذای میراثی و داستان‌های رنگارنگ پشت سر آنها - از جمله کیک شوفلی، چوب شور سال نو و اسنیکردودل‌های اصلی ارائه می‌کند. خوراکی های هلندی تنوع گسترده ای از محصولات پخته شده اصیل، نان های جشن و شیرینی هایی را که ما آنها را هلندی پنسیلوانیا می نامیم (که به خاطر مهاجران آلمانی زبانی که از اواخر دهه 1600 در آنجا ساکن شدند نامگذاری شده است) را بررسی می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Internationally known food historian William Woys Weaver presents a richly photographed gastronomical journey into the heart of Pennsylvania Dutch food traditions, with more than 100 heritage recipes and the colorful stories behind them – including Shoofly Cake, New Year's Pretzels and the original Snickerdoodles. Dutch Treats explores the vast diversity of authentic baked goods, festive breads and pastries that we call Pennsylvania Dutch (named for the German-speaking immigrants who settled there starting in the late 1600s).





نظرات کاربران