دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Weaver. Sue
سری:
ISBN (شابک) : 9781612121260, 1603428828
ناشر: Storey Publishing
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 257
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 9 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب گوشت خوک خانگی: تکنیک های انسانی و سالم برای پرورش خوک برای غذا: فن آوری و مهندسی--کشاورزی--دامداری، خوک، کتاب های الکترونیک، فن آوری و مهندسی -- کشاورزی -- دامپروری
در صورت تبدیل فایل کتاب Homegrown pork: humane, healthful techniques for raising a pig for food به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب گوشت خوک خانگی: تکنیک های انسانی و سالم برای پرورش خوک برای غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تاریخچه -- فیزیولوژی و رفتار -- جابجایی -- نژادها -- خرید -- مسکن ، نرده ها و تجهیزات -- تغذیه -- مراقبت های بهداشتی -- به کشتارگاه -- پردازش در خانه. پرورش خوک آسان است، حتی انجام در فضای کوچکی مانند حیاط خلوت حومه شهر. تنها در پنج ماه، یک شوت 30 پوندی تبدیل به یک گراز 250 پوندی می شود و 100 پوند گوشت خوک شامل فیله، ژامبون، دنده، بیکن، سوسیس و غیره برای شما فراهم می کند. برای هر کسی که میخواهد در حیاط خلوت یا در یک مزرعه کوچک خوک پرورش دهد، این راهنمای جامع دقیقاً نحوه انجام این کار را به صورت انسانی و ایمن توضیح میدهد. سو ویور، متخصص دام، همه چیز را از انتخاب نژادی با طعم عالی و آوردن شکم شما به خانه گرفته تا تغذیه، مسکن، حصارکشی، مراقبت های بهداشتی و پردازش انسانی را پوشش می دهد.
History -- Physiology and behavior -- Handling -- Breeds -- Buying -- Housing, fences, and equipment -- Feeding -- Health care -- To the slaughterhouse -- Home processing.;Raising a pig is easy to do, even in a small space like a suburban backyard. In just five months, a 30-pound shoat will become a 250-pound hog and provide you with 100 pounds of pork, including tenderloin, ham, ribs, bacon, sausage, and more. For anyone who wants to raise a pig for meat in a backyard or on a small farm, this comprehensive guide explains exactly how to do it, humanely and safely. Livestock expert Sue Weaver covers everything from selecting a breed with great flavor and bringing your shoat home to feeding, housing, fencing, health care, and humane processing.
History --
Physiology and behavior --
Handling --
Breeds --
Buying --
Housing, fences, and equipment --
Feeding --
Health care --
To the slaughterhouse --
Home processing.