ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Homegrown pork: humane, healthful techniques for raising a pig for food

دانلود کتاب گوشت خوک خانگی: تکنیک های انسانی و سالم برای پرورش خوک برای غذا

Homegrown pork: humane, healthful techniques for raising a pig for food

مشخصات کتاب

Homegrown pork: humane, healthful techniques for raising a pig for food

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781612121260, 1603428828 
ناشر: Storey Publishing 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 257 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 9 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 56,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب گوشت خوک خانگی: تکنیک های انسانی و سالم برای پرورش خوک برای غذا: فن آوری و مهندسی--کشاورزی--دامداری، خوک، کتاب های الکترونیک، فن آوری و مهندسی -- کشاورزی -- دامپروری



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Homegrown pork: humane, healthful techniques for raising a pig for food به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب گوشت خوک خانگی: تکنیک های انسانی و سالم برای پرورش خوک برای غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب گوشت خوک خانگی: تکنیک های انسانی و سالم برای پرورش خوک برای غذا

تاریخچه -- فیزیولوژی و رفتار -- جابجایی -- نژادها -- خرید -- مسکن ، نرده ها و تجهیزات -- تغذیه -- مراقبت های بهداشتی -- به کشتارگاه -- پردازش در خانه. پرورش خوک آسان است، حتی انجام در فضای کوچکی مانند حیاط خلوت حومه شهر. تنها در پنج ماه، یک شوت 30 پوندی تبدیل به یک گراز 250 پوندی می شود و 100 پوند گوشت خوک شامل فیله، ژامبون، دنده، بیکن، سوسیس و غیره برای شما فراهم می کند. برای هر کسی که می‌خواهد در حیاط خلوت یا در یک مزرعه کوچک خوک پرورش دهد، این راهنمای جامع دقیقاً نحوه انجام این کار را به صورت انسانی و ایمن توضیح می‌دهد. سو ویور، متخصص دام، همه چیز را از انتخاب نژادی با طعم عالی و آوردن شکم شما به خانه گرفته تا تغذیه، مسکن، حصارکشی، مراقبت های بهداشتی و پردازش انسانی را پوشش می دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

History -- Physiology and behavior -- Handling -- Breeds -- Buying -- Housing, fences, and equipment -- Feeding -- Health care -- To the slaughterhouse -- Home processing.;Raising a pig is easy to do, even in a small space like a suburban backyard. In just five months, a 30-pound shoat will become a 250-pound hog and provide you with 100 pounds of pork, including tenderloin, ham, ribs, bacon, sausage, and more. For anyone who wants to raise a pig for meat in a backyard or on a small farm, this comprehensive guide explains exactly how to do it, humanely and safely. Livestock expert Sue Weaver covers everything from selecting a breed with great flavor and bringing your shoat home to feeding, housing, fencing, health care, and humane processing.



فهرست مطالب

History --
Physiology and behavior --
Handling --
Breeds --
Buying --
Housing, fences, and equipment --
Feeding --
Health care --
To the slaughterhouse --
Home processing.




نظرات کاربران