ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Joanne Weir's more cooking in the wine country: 100 new recipes for living and entertaining

دانلود کتاب آشپزی بیشتر جوآن ویر در کشور شراب: 100 دستور العمل جدید برای زندگی و سرگرمی

Joanne Weir's more cooking in the wine country: 100 new recipes for living and entertaining

مشخصات کتاب

Joanne Weir's more cooking in the wine country: 100 new recipes for living and entertaining

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0743212517, 0743217284 
ناشر: Simon & Schuster 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 20 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب آشپزی بیشتر جوآن ویر در کشور شراب: 100 دستور العمل جدید برای زندگی و سرگرمی: سبک کالیفرنیا، آشپزی، آمریکایی--سبک کالیفرنیا، کتاب های الکترونیکی، آشپزی، آمریکایی - سبک کالیفرنیا



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Joanne Weir's more cooking in the wine country: 100 new recipes for living and entertaining به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آشپزی بیشتر جوآن ویر در کشور شراب: 100 دستور العمل جدید برای زندگی و سرگرمی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آشپزی بیشتر جوآن ویر در کشور شراب: 100 دستور العمل جدید برای زندگی و سرگرمی

مهم نیست که کجا خانه خود را بسازید، می توانید لذت های کشور شراب را به سفره خود بیاورید. کالیفرنیای شمالی در همان عرض جغرافیایی بسیاری از کشورهای مدیترانه قرار دارد و آشپزی جوآن ویر، سرآشپز برنده جایزه، طعم‌های زنده آن منطقه را در خود جای داده است. در این کتاب، ویر 150 دستور غذای جدید از فصل دوم مجموعه تلویزیونی عمومی تحسین‌شده‌اش، آشپزی ویر در کشور شراب را به اشتراک می‌گذارد، که با تمام گرما، اشتیاق، مهارت و ذوقی که او را به یک نام آشنا کرده است، ارائه شده است. سبک پخت و پز و سرو ویر در طول سال تغییر می کند و فضل مزرعه، باغ، مرتع، رودخانه و دریا را با غذاهای ساده و با طعم جسورانه الهام گرفته از تازه ترین مواد این فصل جشن می گیرد. این حجم تماشایی که با بیش از 45 عکس رنگی و سیاه و سفید تقویت شده است، طعم‌های زنده و متنوع کالیفرنیا را با غذاهای مدیترانه‌ای که مطمئناً شما را با طعم‌های استثنایی خود به وجد خواهند آورد، بررسی می‌کند. از پیش غذا گرفته تا دسر، ویر انبوهی از دستور العمل های لذیذ را ایجاد کرده است که ماهرانه توضیح داده شده است. اولین غذای نان کبابی با لوبیا فاوا و اسکارول یا اندیو با گورگونزولا، پیاز کاراملیزه و مربای انجیر دوستان و خانواده را سر میز می آورد. سوپ خامه‌ای رازیانه به دنبال سرمای پاییزی است، در حالی که سوپ فلفل زرد، ذرت و گوجه‌فرنگی سرخ شده، جوهره آخر تابستان است. سالاد تابستانی میوه سنگی را زمانی که هلو و آلو در بهترین حالت خود هستند و سالاد آبی واقعی را در یک عصر خنک امتحان کنید. غذاهای اصلی طعم عمیقی دارند: مرغ رول شده با فونتینا، پروشوتو و مریم گلی. ساق بره سرخ شده با کنگر، با لیمو و سیب زمینی سرخ شده با سیر؛ ماهی قزل آلا ادویه‌آلود مراکشی با ماست نعناع لیمویی. گزینه های وسوسه انگیز برای دسر عبارتند از کاستارد دوبل شکلاتی، گیلاس و زردآلو تابستانی با کرم کرش، شیرینی زنجبیلی گلابی وارونه، شیرینی شور پولنتا و بستنی زنجبیلی با بادام با روکش شکلاتی. همچنین پیشنهاداتی برای شراب مناسب برای جفت شدن با هر ظرف وجود دارد.;Intro; صفحه عنوان؛ صفحه حق چاپ فداکاری؛ قدردانی ها؛ فهرست؛ پیشگفتار؛ اولین ها؛ ادویه جات بوکنچینی و گوجه فرنگی؛ بروشتا سیر؛ بروشتا گوجه فرنگی؛ نان کبابی با لوبیا فاوا و اسکارول; کروستینی با پنیر بز گیاهی و اسفناج پژمرده؛ کروستینی با ماهی قزل آلای دودی و پوست لیمو؛ پیتا چیپس با اسفناج، گردو و پوره سیر؛ اندیو با گورگونزولا، پیاز کاراملیزه و مربای انجیر. سبزیجات بسته بندی شده با پروشوتو با فلفل تند و سیر؛ برگ های انگور نورد شده با برنج، فتا، مویز و آجیل کاج؛ سبزی پژمرده با آجیل کاج، کشمش و نان سرخ شده


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

No matter where you make your home, you can bring the pleasures of the wine country to your table. Northern California is on the same latitude as many of the countries of the Mediterranean, and award-winning chef Joanne Weir's cooking embodies the vivid flavors of that region. In this book, Weir shares 150 new recipes from the second season of her acclaimed public television series, Weir Cooking in the Wine Country, presented with all the warmth, enthusiasm, skill, and flair that has made her a household name. Weir's style of cooking and serving changes throughout the year, celebrating the bounty of the field, the orchard, the pasture, the river, and the sea with simple, boldly flavored dishes inspired by the freshest ingredients of the season. Enhanced by more than 45 color and black-and- white photographs, this spectacular volume explores the vivid and varied tastes of California with a feast of Mediterranean dishes that are certain to delight you with their exceptional flavors. From starters to desserts, Weir has created a bounty of delectable recipes, expertly explained. A first course of Grilled Bread with Fava Beans and Escarole or Endive with Gorgonzola, Caramelized Onions, and Fig Jam brings friends and family to the table. Creamy Fennel Soup chases the autumn chill, while Roasted Yellow Pepper, Corn, and Tomato Soup is the essence of late summer. Try the Stone Fruit Summer Salad when peaches and plums are at their juicy best, and the True Blue Salad on a cool evening. Main courses are deeply flavored: Chicken Rolled with Fontina, Prosciutto, and Sage; Braised Leg of Lamb with Artichokes, with Lemon and Garlic-Roasted Potatoes; Moroccan Spice-Dusted Salmon with Lemon Mint Yogurt. Tempting options for dessert include Double Chocolate Custard, Summer Cherry and Apricot Galette with Kirsch Cream, Upside-Down Pear Gingerbread, Polenta Shortbread, and Ginger Ice Cream with Chocolate-Covered Almonds. There are also suggestions for the right wine to pair with each dish.;Intro; Title Page; Copyright Page; Dedication; Acknowledgments; Contents; Foreword; Firsts; Spiced Bocconcini and Tomatoes; Garlic Bruschetta; Tomato Bruschetta; Grilled Bread with Fava Beans and Escarole; Crostini with Herbed Goat Cheese and Wilted Spinach; Crostini with Smoked Trout and Lemon Zest; Pita Crisps with Spinach, Walnut, and Garlic Puree; Endive with Gorgonzola, Caramelized Onions, and Fig Jam; Prosciutto-Wrapped Greens with Hot Pepper and Garlic; Rolled Grape Leaves with Rice, Feta, Currants, and Pine Nuts; Wilted Greens with Pine Nuts, Raisins, and Fried Bread



فهرست مطالب

Intro
Title Page
Copyright Page
Dedication
Acknowledgments
Contents
Foreword
Firsts
Spiced Bocconcini and Tomatoes
Garlic Bruschetta
Tomato Bruschetta
Grilled Bread with Fava Beans and Escarole
Crostini with Herbed Goat Cheese and Wilted Spinach
Crostini with Smoked Trout and Lemon Zest
Pita Crisps with Spinach, Walnut, and Garlic Puree
Endive with Gorgonzola, Caramelized Onions, and Fig Jam
Prosciutto-Wrapped Greens with Hot Pepper and Garlic
Rolled Grape Leaves with Rice, Feta, Currants, and Pine Nuts
Wilted Greens with Pine Nuts, Raisins, and Fried Bread Roasted Potatoes with Tomatoes and Garlic MayonnaiseWood-Fired Vegetable Salad with Tomatoes, Peppers, Onions, and Olives
Spanish Omelette with Smoked Pimentos
Sausage and Pepper Turnovers
Pizza with Leeks, Gorgonzola, and Walnuts
Turkish Pizza with Red-Hot Spiced Lamb and Tomatoes
Crispy Cracker Pizza with Mahogany Onions
Calzone with Four Cheeses, Eggplant, and Basil
Gorgonzola Focaccia
Fig and Walnut Flatbread
Rice \"Olives\"
Risotto Croquettes with Mozzarella
Risotto with Zinfandel and Radicchio
Fettuccine with Gorgonzola and Pine Nuts
Red Onion Ravioli with Thyme Cream Semolina Gnocchi with Brown Butter and Crisp SageScallop Fritters with Arugula Salsa Verde
Garlic Shrimp with Romesco
Hot Crispy Beets \"IN Their Jackets\" with Lemon Mint Aïoli
Soups
Italian Bread and Tomato Soup
Roasted Yellow Pepper, Corn, and Tomato Soup
Heirloom Tomato Bisque
Summer Vegetable Soup
Summer Soup with Herb-Rolled Pappardelle
Farmer\'s Market Squash Soup with Basil
Chilled Cucumber Yogurt Soup with Pita Crisps
Spring Soup of Favas, Sugar Snap Peas, and Asparagus
Spicy Mussel Stew with Tomatoes and Basil
Green Garlic and New Potato Soup
Creamy Fennel Soup Tuscan Winter White Bean SoupBarley and Root Vegetable Soup
Baked Onion and Bread Soup
Roasted Butternut Squash and Carrot Soup
Farro and White Bean Soup
Wild Mushroom Soup with Blue Cheese Toasts
Salads
Stone Fruit Summer Salad
Melon, Grape, Fennel, and Fig Salad
Summer Salad of Seared Tuna, Shell Beans, and Tomatoes
Tartine Salad with Goat Cheese and Roasted Tomato Tapenade
Grilled Corn and Arugula Salad with Shaved Parmigiano
Greek Summer Vegetable Salad
Tuscan Bread Salad with Tomatoes and Basil
Fattoush
Turkish Olive and Bread Salad
Chopped Salad Arugula Salad with Bosc Pears, Stilton, and VerjusSlow-Roasted Beet Salad with Parsley, Celery, and Fennel
True Blue Salad
Romaine Salad with Oranges, Walnuts, and Manchego
Layered Salad of Bulgur, Fennel, Pine Nuts, Dill, and Mint
Salad of Pomegranates, Grapes, Apples, Pears, and Pecans with Frisée
Warm Frisée Salad with Pancetta-Wrapped Endive
Sugar Snap Pea and Mint Salad with Prosciutto
Smoked Trout and Winter Citrus Salad
Tuna Niçoise
Mains
Roasted Chicken with Candied Lemons and Golden Fennel
Grilled Chicken with Smoked Tomato Salsa




نظرات کاربران