دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Weinreich. Christina
سری:
ISBN (شابک) : 9783741229237, 3741229237
ناشر: Books on Demand GmbH
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 0
زبان: German
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 18 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب دستور العمل های برنج و کاری اصلی Lakmalie سفر به غذاهای و فرهنگ سریلانکا: (Produktform)متن کتاب الکترونیک،(VLB-WN)9454
در صورت تبدیل فایل کتاب Lakmalie's originale Reis & Curry Rezepte Ein Ausflug in die Küche und Kultur Sri Lankas به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دستور العمل های برنج و کاری اصلی Lakmalie سفر به غذاهای و فرهنگ سریلانکا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در سال 2009 از کار استراحت کردم و یک سال را در سریلانکا گذراندم. ابتدا به عنوان داوطلب در یک پرورشگاه در گال کار کردم. سپس چندین ماه را در کلمبو گذراندم. در طول مدتی که در گال بودم با یک خانواده محلی زندگی می کردم. مادر میزبانم، لکمالی، آشپزی عالی بود و من را در مهارت های آشپزی خود آغاز کرد. خانواده همچنین به من اجازه دادند مستقیماً در زندگی روزمره آنها شرکت کنم. بر اساس دستور العمل ها و تجربیات جمع آوری شده من، کتابی ایجاد شد که بیش از یک کتاب آشپزی صرف است، بلکه بینشی از فرهنگ سریلانکا نیز ارائه می دهد.
Im Jahr 2009 nahm ich mir eine berufliche Auszeit und verbrachte ein Jahr in Sri Lanka. Zunächst arbeitete ich als Freiwillige in einem Waisenhaus in Galle. Im Anschluss verbrachte ich mehrere Monate in Colombo. Während der Zeit in Galle lebte ich in einer einheimischen Familie. Meine Gastmutter, Lakmalie, konnte hervorragend kochen und weihte mich in ihre Kochkünste ein. Die Familie ließ mich außerdem an ihrem Alltag unmittelbar teilnehmen. Auf Basis meiner gesammelten Rezepte und Erfahrungen ist ein Buch entstanden, das mehr ist, als ein bloßes Kochbuch, sondern auch einen Einblick in die Kultur Sri Lankas vermittelt.