ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors: A Storey BASICS® Title

دانلود کتاب طرز تهیه بستنی: 51 دستور غذا برای طعم های کلاسیک و معاصر: عنوان یک طبقه BASICS®

How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors: A Storey BASICS® Title

مشخصات کتاب

How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors: A Storey BASICS® Title

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Storey basics 
ISBN (شابک) : 9781612123882, 1612123899 
ناشر: Storey Publishing, LLC 
سال نشر: 2015 
تعداد صفحات: 97 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب طرز تهیه بستنی: 51 دستور غذا برای طعم های کلاسیک و معاصر: عنوان یک طبقه BASICS®: بستنی، یخ، و غیره، کتاب های الکترونیکی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب How to Make Ice Cream: 51 Recipes for Classic and Contemporary Flavors: A Storey BASICS® Title به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب طرز تهیه بستنی: 51 دستور غذا برای طعم های کلاسیک و معاصر: عنوان یک طبقه BASICS® نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب طرز تهیه بستنی: 51 دستور غذا برای طعم های کلاسیک و معاصر: عنوان یک طبقه BASICS®

پوشش دادن؛ صفحه عنوان؛ صفحه حق چاپ فهرست مطالب؛ بخش اول: آشنایی با بستنی بستنی چیست؟ انتخاب بستنی ساز؛ خرد کردن، ذخیره کردن و برداشتن بستنی خانگی؛ کار بدون بستنی ساز. قسمت دوم: دستور پخت بستنی; وانیل، شکلات و قهوه؛ میوه ها و آجیل؛ شکر و ادویه؛ لذیذ تعطیلات؛ بخش سوم: دستور العمل بستنی ممنوع. نمودار تبدیل متریک؛ بیاموزید که با مبانی طبقه بندی غذاهای بیشتری درست کنید.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Cover; Title page; Copyright Page; Table of Contents; Part One: Introduction to Ice Cream; What is Ice Cream?; Choosing an Ice Cream Maker; Churning, Storing, and Scooping Homemade Ice Cream; Working witout Ice Cream Maker; Part Two: Ice Cream Recipes; Vanilla, Chocolate, and Coffee; Fruits and Nuts; Sugar and Spice; Gourmet; Holiday; Part Three: No Churn Ice Cream Recipes; Metric Conversion Chart; Learn to Make More Treats with Storey Basics.



فهرست مطالب

Cover
Title page
Copyright Page
Table of Contents
Part One: Introduction to Ice Cream
What is Ice Cream?
Choosing an Ice Cream Maker
Churning, Storing, and Scooping Homemade Ice Cream
Working witout Ice Cream Maker
Part Two: Ice Cream Recipes
Vanilla, Chocolate, and Coffee
Fruits and Nuts
Sugar and Spice
Gourmet
Holiday
Part Three: No Churn Ice Cream Recipes
Metric Conversion Chart
Learn to Make More Treats with Storey Basics.




نظرات کاربران